SiyasetHaber Girişi : 22 Ağustos 2023 15:00

Pendik Kaymakamımız Dr. Hülya Kaya’nın Veda Mesajı

Pendik Kaymakamımız Dr. Hülya Kaya’nın Veda Mesajı

Pendik Kaymakamı Sayın Dr. Hülya Kaya’nın Veda Mesajı

“Kıymetli Pendikli Hemşehrilerim;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek tensipleriyle 10 Ağustos 2023 tarihinde Yalova’ya Vali olarak atanmış bulunmaktayım. Öncelikle bu görevi şahsıma tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve şahsıma duyduğu güven nedeniyle İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.

14 Temmuz 2020 tarihinden bugüne kadar Pendik Kaymakamlığı görevini icra ederken güçlü ulaşım altyapısıyla örnek şehirciliğiyle, eğitimdeki nitelik ve vizyonuyla, sanayi ve ticaretteki yükselişiyle aziz İstanbul’umuzun güzide ilçelerinden biri olan Pendik’e ve siz saygıdeğer Pendiklilere hizmet etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadım.

Pendik Kaymakamlığı görevimi büyük bir onurla ve sizlerin yakın desteği ve sevgisiyle yerine getirdim. Görev yaptığım süre içerisinde; adil, açık, katılımcı, halka yakın, müşfik, duyarlı ve birleştirici bir yönetici olmaya gayret ettim. Bu süre içerisinde güzel Pendik’imizin her yönden gelişmesi ve refahı için mesai arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalıştık.

Bu çalışmalarda Pendik’i hep daha da ileri noktalara taşıma gayreti içinde olduk. Sizlerin dertlerine derman olmaya gönüllerine girmeye çalıştık. Şehit ailelerimiz ve gazilerimize, engelli, yaşlı, dul ve yetimlerimize, düşkün ve kimsesizlere özel bir önem verdik. Özellikle pandemi günlerinde Vefa Sosyal Destek Gruplarımız eliyle sizlerin en küçük bir mağduriyet yaşamaması için yoğun çaba sarf ettik.

Depremzede kardeşlerimizin yaralarını hep birlikte sardık. Kapılarımızı hep birlikte açtık. Çok şükür ki yapmış olduğumuz bütün çalışmalarda her daim Allah (c.c) rızasını gözettik.

Bu vesileyle; Pendik’te görev yaptığımız süre içerisinde birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma, Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Garnizon Komutanımıza, Belediye Başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yönetici ve çalışanlarına, oda başkanlarımıza, siyasi parti ilçe başkanlarına ve çalışanlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, gazilerimize, gazi ve şehit yakınlarımıza, hayırseverlerimize, basın mensuplarımıza ve ilk günden itibaren sıcaklığını ve sevecenliğini hissettiren desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Pendikli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyor, gösterdikleri teveccüh ve destek için Şükranlarımı sunuyorum. Haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum.

Bilmenizi isterim ki Yalova’da kalbinin bir köşesi Pendik için çarpacak bir kardeşiniz var. Bu kardeşinizin kapısı sizler için her daim açıktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Pendik’e ve Pendikli hemşehrilerime arz-i veda ediyorum. Allah’a (c.c) emanet olunuz.”

Sevgi ve saygılarımla.

Dr. Hülya KAYA

Pendik Kaymakamı

T.Q Pendik KAYMAKAMLIGI