GündemHaber Girişi : 03 Haziran 2024 14:45

Pendik Kızılay’dan ‘Anadolu’nun Düşler Okulu’ Projesine Bağış Kampanyası

Pendik Kızılay’dan ‘Anadolu’nun Düşler Okulu’ Projesine Bağış Kampanyası
Başkanlığını Cihat Aslanoğlu’nun yürüttüğü Türk Kızılay Pendik Şubesi, ‘Anadolu’nun Düşler Okulu’ projesi kapsamında; Elazığ Kovancılar Kuşçu Anaokulu ve ilkokulunun tadilatlarını gerçekleştirerek eksiklerini tamamlamak için bağış kampanyası düzenliyor.

Pendik Kızılay Şube Başkanlığı, ‘Anadolu’nun Düşler Okulu’ projesinin bağış kampanyası ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Kızılay Pendik ailesi olarak, 05-14 Temmuz tarihleri arasında Anadolu'nun dört bir yanındaki çocuklara eşit eğitim fırsatları sunmak amacıyla yola çıkacağız.
Bu kez rotamızı Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde bulunan Kuşçu İlkokulu ve Anaokulu'na çevirdik.

Okul binasını güzelleştirerek, akıllı tahtalar ve kütüphane gibi yeni imkanlar sunarak öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.





Sportif alanlar ve topluluk etkinlikleriyle birlikte, birlik ve dayanışmayı pekiştirip unutulmaz anılar biriktirmeyi planlıyor desteklerinizle gençlerimizin geleceğine değer katmayı amaçlıyoruz. Birlikte başarabiliriz!

Unutmayın, bu proje sadece bir okulun yenilenmesinden ibaret değil, sponsorluk desteğiyle aynı zamanda köy halkının ve öğrencilerin birlikte çalışarak, el birliği ile güzel bir gelecek inşa etme çabasıdır.





Bu süreçte minik kalplere dokunmak ve onlara umut aşılamak için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Birlikte daha parlak yarınlar inşa edelim. Okullarımıza bağışlarınızı bekliyoruz.”

Hesap Adı: Türk Kızılay Pendik Şubesi
Banka : Ziraat Bankası
İban: Tr61 0001 0006 5600 0018 6867 92
Detaylı Bilgi için: 0538 288 84 18
Not: Havale/ EFT'nin açıklama kısmına “Köy Okulu Proje Bağışıdır” yazılması gerekmektedir.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.