PendikHaber Girişi : 12 Haziran 2024 13:14

Pendik Okul Sporları Ödül Töreni Gerçekleşti

Pendik Okul Sporları Ödül Töreni Gerçekleşti

Pendik Okul Sporları Ödül Töreni, Kurtköy Spor Salonu’nda görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Masa tenisi ve futsal branşlarında dereceye giren sporculara kupalarını takdim eden Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, başarılı öğrencileri tebrik ederek, sporun önemine vurgu yaptı.

 

 

Tören, Pendik Belediyesi’nin Pendik Kaymakamlığı öncülüğünde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlendi. Kurtköy Spor Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte, okul sporlarında başarılı olan takımlar ödüllerini aldı. İlk dört dereceye giren takımlara kupaları, Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kaymakam Mehmet Yıldız ve diğer protokol üyeleri tarafından sunuldu.

 

 

Başkan Ahmet Cin, törende yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Başarı gösteren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Pendik Belediyesi olarak sağlıklı bir toplum için büyük efor sarf ediyoruz. Spor faaliyetlerinde etkin bir şekilde yer almanız için altyapı ve spor noktasında büyük çaba harcıyoruz. Spor komplekslerimizdeki eğitimlerimiz ve kurslarımızla sizlerin sağlıklı şekilde gelecek nesillere ulaşmanıza katkı sunmaya çalışıyoruz.”

 

 

Pendik Okul Sporları Ödül Töreni'nde, masa tenisi ve futsal branşlarının yanı sıra badminton, voleybol, basketbol, hentbol, okçuluk, ayak tenisi ve puanlı atletizm branşlarında da ödüller verildi. Belediye Başkanı Ahmet Cin, masa tenisi ve futsal dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini bizzat takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.