Pendik'te 5 Ayrı Ekip İlçe Genelinde Asfalt Çalışması Yapıyor

Pendik Belediyesi, ilçe genelinde hava şartlarının elverişli olduğu her gün 5 ayrı ekiple asfalt yenileme ve onarım çalışmaları yürütüyor. Araç ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu caddelerde gece saatlerinde çalışan ekipler, yolların daha konforlu olmasını sağlıyor.

 

 

Belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda hummalı bir şekilde asfalt yama çalışması gerçekleştirerek yolların kalitesini artırıyor. Ekipler, gece saatlerinde caddelerde, diğer bölgelerde ise gündüz çalışarak, alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

2016 yılından bu yana "asfalt robotu" kullanan Pendik Belediyesi, bu sayede yama çalışmalarında daha verimli sonuçlar elde ediyor. Sayıları 4’ü bulan asfalt robotlarıyla yollar kısa sürede onarılarak ekiplerin hızlı ve etkin bir şekilde çalışması sağlanıyor.

  • 4 / 1 Pendik'te 5 Ayrı Ekip İlçe Genelinde Asfalt Çalışması Yapıyor 0

  • 4 / 2 Pendik'te 5 Ayrı Ekip İlçe Genelinde Asfalt Çalışması Yapıyor 1

  • 4 / 3 Pendik'te 5 Ayrı Ekip İlçe Genelinde Asfalt Çalışması Yapıyor 2

  • 4 / 4 Pendik'te 5 Ayrı Ekip İlçe Genelinde Asfalt Çalışması Yapıyor 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • onur15 Temmuz 2024 14:38

    pendik yolları köstebek çukuru gibi. Belediyenin yaptığı yollar ve onardığı çukurlar kısa bi süre sonra yeniden bozuluyor. Şu işi yapmak için yapmayın. Ya kendi ekibinizde yada ihale verdiğiniz firmalarda sorun var kötü malzeme kullanıldığı aşikar