PendikHaber Girişi : 06 Ağustos 2024 12:58

Pendik'te Açık Hava Sinemaları “Rafadan Tayfa” ile Başladı

Pendik'te Açık Hava Sinemaları “Rafadan Tayfa” ile Başladı

Pendik Belediyesinin düzenlediği ve bu hafta çocuk filmlerinin gösterileceği Açık Hava Sinemaları “Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa” ile başladı. Pendik Millet Bahçesi’ni dolduran Rafadan Tayfa hayranları aileleriyle birlikte dev ekranda filmin keyfini çıkardı.

 

 

Pendik Belediyesinin düzenlediği Açık Hava Sinemaları başladı. Bu hafta çocuk filmlerinin gösterileceği Açık Hava Sinemaları’nda ilk gün “Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa” gösterime girdi.

 

 

Pendik Millet Bahçesi’ni dolduran Rafadan Tayfa hayranları aileleriyle birlikte filmin keyfini çıkardı. Ücretsiz patlamış mısır ikramı çocukların sinema keyfini daha da artırırken açık havada dev ekranda film izlemek büyüklere de nostalji yaşattı.

 

 

Haftaya büyükler için filmler var

Açık Hava Sinemaları’nda bu hafta içi her akşam farklı bir çocuk filmi gösterime girecek. Önümüzdeki hafta ise Pendik Millet Bahçesi’ndeki dev ekranda büyükler için filmler yer alacak. Tüm filmler akşam 21.00’de başlayacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.