PendikHaber Girişi : 30 Temmuz 2024 12:54

Pendik'te Çocuk Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Pendik'te Çocuk Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor
Pendik'te Çocuk Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Pendik Belediyesi'nin çocuklara yönelik başlattığı resim kursu, büyük ilgi görüyor. Neyzen Tevfik Sanat Evi’nde verilen resim kursu, yoğun talep nedeniyle Ağustos ayında da yeni grup öğrencilerle devam edecek.

 

Yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim kursu, çocukların sanatsal yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için önemli bir fırsat sunuyor.

 

Kursa katılan çocuklar, temel eğitimlerin ardından yeteneklerini test ederek kendilerini geliştiriyor. Kurs boyunca kendilerine verilen örnek resimleri neredeyse birebir çizerek arkadaşlarına örnek olan çocuklar, kursu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor.

 

 

Hafta içi perşembe günleri 8-10 yaş, cuma günleri ise 11-15 yaş grubu öğrencilere verilen resim kursu, yoğun ilgi nedeniyle Ağustos ayında da devam edecek. Kursa katılmak isteyenler, Pendik Belediyesi'nin etkinlik sayfasından online başvuru yapabilirler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.