PendikHaber Girişi : 12 Ağustos 2024 16:44

Pendik'te Duyarlı Hareket! İş Makinesi Operatöründen Türk Bayrağına Saygı

Pendik'te Duyarlı Hareket! İş Makinesi Operatöründen Türk Bayrağına Saygı

İstanbul Pendik'te gerçekleşen bir yıkım çalışmasında, iş makinesi operatörünün gösterdiği duyarlı davranış takdir topladı. Orhangazi Mahallesi'nde İETT otobüsünün çarpması sonucu kolonunda hasar oluşan 4 katlı binanın yıkımı sırasında, operatör bir anda durdu. Dikkatini çeken şey, binanın duvarına asılı olan Türk bayrağıydı.

 

Operatör, iş makinesini durdurarak hemen araçtan indi ve duvarda asılı duran Türk bayrağını aldı. Bayrağı güvenli bir şekilde yerinden aldıktan sonra ise binayı yıkmaya kaldığı yerden devam etti. Bu duyarlı anlar, orada bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 

Bu hareket, Türk bayrağına olan saygının güzel bir örneği olarak hafızalara kazındı. Toplumda böylesine hassas bir davranışın gösterilmesi, operatörün hem görevine olan bağlılığını hem de bayrağa olan saygısını gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.