PendikHaber Girişi : 12 Temmuz 2024 13:50

Pendik’te Gönül Ziyaretleri Devam Ediyor

Pendik’te Gönül Ziyaretleri Devam Ediyor

Pendik Belediyesi Vefa Kıraathanesi çalışanları, 65 yaş ve üzeri Pendiklileri evlerinde ziyaret ederek dilek ve temennilerini dinleyip sohbet etmeye devam ediyor. Geçen yıl başlatılan ve evde tek yaşayan, yatalak, engelli gibi dezavantajlı bireylere yönelik gerçekleştirilen "Gönül Ziyaretleri" projesinde şimdiye kadar 520 hane ziyaret edildi.

 

Pendik Belediyesi Vefa Kıraathanesi'nin geçen yıl hayata geçirdiği "Gönül Ziyaretleri" projesi sürüyor. Pendik Gönüllüleri iş birliğiyle düzenlenen bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 65 yaş ve üzeri Pendikliler evlerinde ziyaret edilerek, onların dilek ve temennileri dinleniyor ve sohbet ediliyor.

 

Ziyaretlerde, hediye takdim edilip varsa talep ve ihtiyaçlar not edilerek belediyenin ilgili birimlerine iletiliyor. Şu ana kadar 520 hanenin ziyaret edildiği "Gönül Ziyaretleri" özellikle evde yalnız yaşayan, yatalak ya da engelli bireylere yönelik gerçekleştiriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.