PendikHaber Girişi : 21 Ekim 2024 14:51

Pendik'te Kamyonet Devrildi

Pendik'te Kamyonet Devrildi

Pendik Ortamahalle mevkiinde sabah saat 06.30 sıralarında iş makinası taşıyan bir kamyonetin devrilmesi sonucu D-100 Karayolu’nda trafik durma noktasına geldi.

Alparslan Ç. yönetimindeki 34 KVG 300 plakalı kamyonet, henüz belirlenemeyen bir nedenle orta şeritte devrildi. Kamyonetin kasasında bulunan iş makinası, yola savrularak kazaya neden oldu.

 

Kaza nedeniyle Kadıköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Polis, başka bir kazanın yaşanmaması için bölgede güvenlik önlemleri aldı.

 

Yapılan incelemede, kamyonet şoförü Alparslan Ç.’nin alkollü olduğu ve ehliyetinin bulunmadığı tespit edildi. Şoför, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Devrilen kamyonetin kaldırılması için olay yerine vinç çağrıldı. Kazanın ardından trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak verilirken, daha sonra normale döndü. Kazaya karışan şoförün durumu ve olayın nedenleri hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.