PendikHaber Girişi : 10 Temmuz 2024 15:00

 Pendik'te Mahallelinin Kabusu Oldu

 Pendik'te Mahallelinin Kabusu Oldu

Pendik’in Kavakpınar Mahallesi'nde yaklaşık 6 aydır sokakta yaşayan evsiz bir kadın, mahalle sakinlerinin şikayetlerine neden oldu. Rus uyruklu olduğu düşünülen kadın, valizleriyle banklarda uyuyarak ve para dilenerek geçimini sağlıyor.

 

Mahalle sakinleri, kadının çocukları korkuttuğunu ve kimyasal temizlik malzemeleri kokladığını belirtti. Mehmet Eren adlı bir mahalleli, kadının çevreye rahatsızlık verdiğini ve dilencilik yaptığını söyledi. İhsan Kılıç isimli bir diğer mahalleli ise polise ve belediyeye başvurduklarını ancak kadının mahalleden gitmediğini ifade etti. Kadının çamaşır suyunu maskesine döküp kokladığını ve etrafa diş macunu yaydığını belirten Kılıç, kadının mahalle için büyük bir sorun haline geldiğini dile getirdi.

 

Mahalle sakinleri, kadının Alt Kaynarca'da yaşayan bir kız kardeşi olduğunu ve kendisiyle iletişim kurmakta zorlandıklarını söyledi. Kadının çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle ne yapacaklarını bilemediklerini belirttiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.