GündemHaber Girişi : 03 Haziran 2024 15:06

Pendik’te Özgür Filistin Buluşması

Pendik’te Özgür Filistin Buluşması
Pendik’te Gözdağı Gençlik Platformu ve birçok sivil toplum kuruluşunun desteğiyle Filistin’de yaşanan İsrail zulmünü protesto etmek için ‘Özgür Filistin Buluşması’ düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda vatandaş ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.
Pendik’te Özgür Filistin Buluşması

Pendik Gözdağı semtinde geçtiğimiz Perşembe günü, binlerce insan Filistin’e destek sloganları atarak, Gazze halkının yanında olduklarını vurguladı.

İsrail’i protesto eden kalabalığa mahalleli de evlerinin pencere ve balkonlarından destek verdi.


‘Özgür Filistin Buluşması’ adlı etkinlik önce yürüyüş ile başladı. Yürüyüşün ardından konuşma ve dualar yapıldı.



Yaklaşık iki saat süren etkinliğe katılan isimler arasında; Milad İş Dünyası Derneği Başkanı Hüseyin Terzi, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve yönetimi, AK Partili Pendik Belediye Meclis Üyeleri, Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkan Vekili Fatih Yavaş ve yönetimi, PESİAD yöneticileri, İHH Pendik yöneticileri, Yedi Hilal Pendik yöneticileri, AGD Pendik yöneticileri, Türk Kızılay Pendik yöneticileri, Rahmet İnsanlığa Hizmet Vakfı yöneticileri, Peygamber Sevdalıları Platformu üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.



 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.