PendikHaber Girişi : 31 Mayıs 2024 14:30

Pendik'te Parçalanmış Ceset Bulunan Şüpheli Tutuklandı İsmi Belirlendi

Pendik'te Parçalanmış Ceset Bulunan Şüpheli Tutuklandı İsmi Belirlendi

Pendik'te dört ayrı çöp konteynerinde parçalanmış bir erkek cesedinin bulunmasının ardından polis ekipleri detaylı bir inceleme başlattı. Olay günü, çöp konteynerine bir çuval atan bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin evinde, olayda kullanıldığı düşünülen bir balta bulundu. Bilal D. isimli şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Dumlupınar Mahallesi'nde 27 Mayıs Pazartesi sabah saatlerinde, çöp atmak için konteynere yaklaşan bir vatandaş, parçalanmış bir ceset gördü. Olay yerine gelen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarda, cesedin kolları ve bacaklarının vücudundan ayrılmış olarak iki farklı konteynerde bulunduğu ve cesedin erkek olduğu tespit edildi. Çevredeki diğer konteynerlerde yapılan incelemelerde de ceset parçalarına rastlandı. Sonuç olarak, cesedin mahalledeki dört ayrı konteyner içinde olduğu belirlendi. Yapılan kimlik tespit çalışmaları sonucunda, cesedin Nihat Salih adlı bir kişiye ait olduğu anlaşıldı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Nihat Salih'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

 

Şüpheli Tutuklandı

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak 17 farklı tanığın ifadesine başvurdu. Tanıklar, Bilal D.'nin Nihat Salih ile tartışma yaşadığını ve B.D.'nin bir çuvalı sürükleyerek çöp konteynerine attığını belirtti. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, B.D.'nin çöp kutusuna kovayla ceset parçalarının olduğu çuvalları attığını tespit etti. B.D., emniyetteki sorgusunda sadece çöp attığını ve içinde ceset olduğundan habersiz olduğunu söyledi. Ancak, polis ekipleri B.D.'nin evinde yaptıkları aramada bir balta buldu. Evdeki eşyalar üzerinde yapılan incelemelerde, ölen Nihat Salih'e ait DNA örnekleri bulundu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.D., adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.