PendikHaber Girişi : 15 Ekim 2024 14:32

Pendik'te Trafik Denetiminde Cezalar

Pendik'te Trafik Denetiminde Cezalar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 11 Ekim Cuma günü İlhami Soysal Bulvarı'nda denetim gerçekleştirdi. Bu denetimlerde, E.E. isimli sürücünün kullandığı modifiyeli araç durduruldu. Sürücüye, 'Müzik sistemi tadilatını araç tescil belgesine işletmemek' ve 'Ölçülere uygun olmayan plaka takmak' suçlarından toplam 3 bin 337 lira ceza kesildi ve aracı trafikten men edildi.

 

Çamçeşme Mahallesi, Marmara Caddesi'nde gerçekleştirilen bir başka denetimde ise E.G. isimli sürücünün motosikleti durduruldu. Ekipler, motosiklet plakasının araç şasi numarasıyla uyuşmadığını ve sürücünün ehliyetsiz olduğunu tespit etti. Bu durum sonucunda E.G.'ye toplam 46 bin 554 lira ceza uygulandı ve motosiklet trafikten men edildi. Ayrıca, E.G. hakkında 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan adli işlem başlatıldı.

 

Denetimler sonucunda iki sürücüye toplamda 49 bin 891 lira para cezası uygulandı. Emniyet, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerin devam edeceğini duyurdu.

Pendik'te gerçekleştirilen trafik denetimlerinde motosiklet ve otomobil sürücülerine toplamda 49 bin 891 lira para cezası kesildi. Bazı araçlar ise trafikten men edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.