PendikHaber Girişi : 01 Temmuz 2024 13:36

Pendik'te Uluhan Caddesi'ndeki Yol Çalışmalarının Yüzde 70'i Tamamlandı

Pendik'te Uluhan Caddesi'ndeki Yol Çalışmalarının Yüzde 70'i Tamamlandı
Pendik'te Uluhan Caddesi'ndeki Yol Çalışmalarının Yüzde 70'i Tamamlandı

Pendik Belediyesi'nin, Kavakpınar Abdi İpekçi Caddesi’ne alternatif olarak inşa ettiği Uluhan Caddesi’ndeki yol açma ve genişletme çalışmalarının yüzde 70'i tamamlandı. Belediye Başkanı Ahmet Cin, caddede incelemelerde bulunarak Pendik'te güvenli ve konforlu ulaşım için yeni yollar inşa etmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Pendik Belediyesi ekipleri, Kavakpınar Mahallesi'nde bulunan Uluhan Caddesi'nde yoğun bir çalışma temposu sergiliyor. Gün içinde belirli saatlerde yoğun trafiğin yaşandığı Abdi İpekçi Caddesi’ne alternatif olarak planlanan caddedeki yol açma ve genişletme çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmaların yüzde 70'lik kısmı tamamlanmış durumda. Yol açma sürecinin ardından asfalt serimi ve diğer üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla cadde, Mahmut Bayram ve Albayrak Caddelerini birbirine bağlayacak.

 

 

Başkan Ahmet Cin Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Ahmet Cin, Uluhan Caddesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Toplam 820 metre uzunluğundaki caddenin, bölgedeki ulaşım açısından oldukça önemli olduğunu ifade eden Başkan Cin, Pendik'te güvenli ve konforlu ulaşım için yeni yollar inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı. Başkan Cin, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azalacağını ve vatandaşların daha rahat bir ulaşım imkanına kavuşacağını belirtti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.