Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği / haber

Bismillahirrahmanirrahim
Pendik tuzla Gümüşhaneliler eğitim sosyal yardımlaşma derneği
Sayın Cumhur başkanımızın dikkatine
Sayın Cumhur başkanımız yüce allahın selamı rahmeti bereketi sizlerin ve tüm milletimizin üzerine olsun sayın cumhur başkanımız bizler siyaset kavramı dışında yaşana toplumsal gerçeklerimizi dile getiriyoruz siyasi ticari varlık yokluk her alanda bilgi ve tecrübe sahibiyiz sizlerin gayretli dirayetli verdiğiniz emeğin bilincindeyiz sizler dünya lideri konumunda karalı bir duruş ortaya koyuyorsunuz bunu taktir ediyoruz ancak tabandaki olumsuz gelişmelerden milletin sıkıntılarından yeterince bilginiz olmadığına şahit oluyoruz çünkü sizlere sıkıntılar iletilmiyor iletilende gerçeği yansıtmadığı kanatindeyiz vakti gelince yapılacak olan seçimlerde size tekrar yetki verecek olan millet devlet gücünü kullanıyorlar. kamu görevlilerini  şikayet edildiğinde adil muhattap bulunamıyor şahsım olarak çok defa sizlere yazılı ve sözlü ulaşmaya çalıştım ulaşamadım son olarak Ümraniye millet bahçesinin açılışı 5 kasımda konuşma yaptığınız kürsünün önüne geldim hazırlamış olduğum yazıyı kameralar ve sizin gözleriniz önünde size gösterdim korumanız benden yazıyı alırken ben kendisine vereceğimi söyledim bu mümkün değil ben vereceğim dedi bana ve siz bize bakıyordunuz bu yazıyı okuyun diyede size seslenmiştim bireysel bir talep üzere değil toplumsal sıkıntılar hat safada şöyleki her hangi bir işi yapabilmek için hatır torpil adam kayırma yada dahad başka yollarla zulüm yapılıyor sadece iki örnek vereyim adli tıp kurumu bir çok hastanenin heyet raporu ile şizofreni hastasına sağlam raporu verdi ve adli tıp kurumunun şikayet merciği yine adli tıp kurumu adalet devlet gücü ile çiğneniyor diğer bir örnek ise tuzla belediyesine sormuş olduğumuz soruların devamındadır
TUZLA KAYMAKAMLIK MAKAMINA
PENDİK TUZLA GÜMÜŞHANELİLER EĞİTİM VE SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Dernek tüzüğümüzün amaçlarına uygun olarak ;
Tuzla Belediye Başkanlığından aşağıdaki bilgileri almak istiyoruz;
Her sorumuza hitaben cevaplarınızı almak istiyoruz.
– 01,01,2020 tarihi itibariyle konut ve ticari alan olarak kaç adet ruhsat talebinde bulunulmuştur. Kaç tanesine ruhsal verilmiştir. Veriliş tarihleri nelerdir. Verilmeyen ruhsatlar varsa verilmeme sebebi nedir.
– Kaç adet yeşil alan bölgelerini imara açtınız ve nerelerdir. Hangi sebeple imara açıldı.
– Başka bölgelerde olmayıp yalnız tuzla bölgesinde olan emsal taşımayı hangi yasaya göre yapılıyor. 01.01.2020 tarihinden bu yana ne kadar yapıldı.
– İnşaat ruhsatı için müracaat edipte ruhsat alan 5 yıllık süresi içinde inşaatını bitiremiyen kaç şantiye var. Ve kaç tanesinin ruhsatı yenilendi. Hangi usule göre yapıldı. Yenilenemeyen varsa hangi sebepten yenilenemiyor.
– 01.01.2020 tarihinden sonra belediye bünyesine kaç personel alındı. Hangi görevlere alındı ve belediye personel sayısı ne kadar.
– 01.01.2022 yılı itibariyle belediye bünyesine personel alınacak mı. Alınacaksa hangi vasıflarda alınacak. Alınma şartları nelerdir.
– 01.01.2021 Yılı içinde ne kadar sosyal yardımlar yapıldı kimlere yapıldı.
– 01.01.2021 yıl içinde ne kadar vergilere alındı hangi şartlarda nerelere ve ne kadar harcandı. Yapılan sosyal yardımların kaynağı nereden temin edildi.
– Belediye sınırları içinde yapılması düşünülen sosyal tesisleriniz var mı. Proje halinde olan var mı varsa hangi bölge ve mahallelerde olacak.
– İnşaat ruhsat sebebiyle mağdur olan bir üyemizin 150 ye yakın ailenin mağdur olmasına sebep olan aşağıda açık izahı belirlenen mağduriyetle ilgili belediyenin yapabileceği katkı nedir. 26.01.2016 ilk ruhsat a ve b blok 8480 ada 4 parsel aydınlı müteahhit akdemir taahhüt inşaat yapı tiç. Ltd. şti. b blok %75 bitmiş a blok %15 bitmiş belediyenin verdiği onay bu haliyle 15 temmuz olayından sonra 2 yıl inşaat durdu 2020 7. Ayda tekrar inşaat başladı belediyenin ikazı üzerine 2018 12. Ayda görevli yapı denetimin başka bir yerden cezalı olduğu belediye tarafından bildirildi bu sebeple inşaat durduruldu tekrar yapı denetime müracaat edildi. 26.01.2021 tarihinden önce 2 yapı denetim atandı yapı denetim değişmesi sebebiyle ruhsat yenilenmesi gerekti. 26.01.2021 5 yıllık tarihi doldu bu tarihten önce yeni yapı denetim ataması yapıldığı için ruhsatın belediye tarafından bu tarihten önce yenilemesi gerekirken yeni ruhsat yazmayıp tadilat dilekçesi ve yeni yönetmeliğe göre bu şekilde ruhsat verilmesi istenmektedir. Lakin yeni yapı denetim atamasından dolayı hakkımız olan eski yönetmeliğe göre mevcut ruhsatın yenilenmesi gerekiyor aksi takdirde tadilat dilekçesiyle ruhsat almak hak kaybı zaman kaybı be mağduriyete sebep olmaktadır bu ruhsatın eski yönetmeliğe göre
– Ruhsat tarihinden önce müracaatı yapılan yapı denetim değişikliği müteahhit isim değişikliği şantiye şefi değişikliği nedeniyle eski ruhsatın yenilenmesi gerekmektedir şuan ki bekleme bundan ibarettir bu gecikme sebebiyle müteahhit ve mağdur olan aileler arasında büyük bir husumet oluşmakta bu konu acilen çözülmediği taktirde her an istenmeyen hallerin zuhur edeceği aşikardır.
– Pendik tuzla Gümüşhaneliler derneği başkanı şaban cebeci 05388574166
Sayın cumhur başkanımız bizler sizlere yardımcı olmak amacı ve gayreti içindeyiz fakat size gelen yollar kapalı ulaşılmıyor toplumsal huzur ve selametimiz için sizlere izah etmek istediğimiz çok basit ve çok kolay önerilerimiz var bizi bir defa dinleyin davet edin görüşelim sizlerin ve tüm milletimizin ayrına ve selametine sebep olucak bilgilere sahibiz sizlere ve tüm milletimize saygı ve hürmetimizi iletiyoruz. Pendik tuzla Gümüşhaneliler derneği başkanı şaban cebeci 05388574166

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.