PendikHaber Girişi : 06 Mart 2024 11:17

Pendikli Gazeteciler, Meslektaşları Olan Mahmut Kutun'u Ziyaret Etti

Pendikli Gazeteciler, Meslektaşları Olan Mahmut Kutun'u Ziyaret Etti

Pendikli Gazeteciler, meslektaşları Mahmut Kutun'u ziyaret etti. Kutun, Hürriyet, Milliyet ve Sabah gazetelerinde uzun yıllar boyunca meslek hayatını sürdürmüş, Bab-ı Ali kültürüne hakim, gazetecilik terimlerine vakıf, kıvrak zekası ve esprileriyle tanınan bir isim.

 

Kutun, Baba Erzincanlı ve Anne Malatyalı bir ailenin çocuğu olarak 1967 yılında dünyaya geldi. Ancak MS Kas hastalığı sebebiyle mesleğini bırakmak zorunda kalıp ve bakım ihtiyacı nedeniyle Samanyolu Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'ne yerleşti.

 

Pendikli Gazeteciler, Kutun'a çiçek ve pasta ikramlarını yaparak bir ziyaret gerçekleştirdiler. Kutun, samimi bir şekilde gazetecilerle çay eşliğinde sohbet edip, gazetecilikten spora, siyasetten kişisel hayatına kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulundu.

 

Gazetecilerin "bir isteğin var mı?" sorusuna içtenlikle "sağlığınız" cevabını veren Kutun, ayrıca kendi yazdığı kitap için destek beklediğini ifade etti.

 

Kendisiyle aynı dili konuşan insanlarla sohbet etmenin mutluluğunu belirten Kutun, gazetecilere teşekkür edip vedalaşarak bir sonraki görüşme için söz istedi.

 

Bu güzel buluşmanın ardından gazeteciler, Kutun ile hatıra fotoğrafı çekilerek  vedalaşıp Pendik'teki diğer meslektaşlarının da ziyarete gelip katılım sağlayacaklarının sözünü verdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.