SporHaber Girişi : 21 Şubat 2022 14:02

Pendikspor 3 Puan Kaybetti Ama Kimse Görmedi

Pendikspor 3 Puan Kaybetti Ama Kimse Görmedi

Seyircisiz oynanan maçta 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Pendikspor kendi evinde seyircisiz oynanan maçta Isparta 32 spora, 1-0 mağlup oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Erzincanspor ile oynanan maçta taraftarlar yüzünden, rakip futbolcuya küfür ederek sahaya yabancı madde atıldı ve Pendiksporun bir maç seyircisiz oynama kararına imza attılar.

Pendikspor taraftarları her maçta takımını 90 dakika boyunca destek veriyor, geriye düştüğü maçlarda takımını futbolcuları ateşleyerek maçları kazanmasına yardım ediyorlardı. Taraftarlar yüzünden bir maç seyircisiz oynama cezasını almaya sebep oldular Pendikspor konuk etti Ispart 32 spora 1-0 mağlup oldu.

Pendikspor her zamanki gibi sahaya çıkarken mutlak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyordu en yakın takipçilerinden Isparta 32 spora 17 puan fark atan Pendikspor, bu maçı da kazanıp rakiplerle arasında puan farkını 20’ye çıkartmak istiyordu.

Maça başlarken her iki takımda orta sahada top çevirirken kalecileri zora sokacak bir porsiyon bulamadılar. Maçın 14 dakikasında konuk ekibin bir futbolcusu Pendikspor ceza sahasının içinde düşmesine penaltı itirazlarında bulunan Isparta Spor futbolcuları, maçın hakemi tarafından reddedildi. Bu dakikalardan sonra maçın 31 dakikasında kırmızı-beyazlı futbolcu Zahit Fındık ceza sahasının dışından vurduğu topa kaleci kurtararak gole izin vermedi.

Pendikspor gol için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Maçın 32 dakikasında Mesut Özdemir’in mükemmel kafa vuruşunu Isparta 32 spor kalecisi Alp Arda mükemmel bir kurtarış yaparak topu kornere çeldi.

Pendikspor yüklenmeye gol aramaya devam ediyordu. Maçın hakemi ilk yarıyı bir dakika ilave ederek maçın ilk yarısını golsüz tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Pendik sporun vuruşuyla başlandı. 49 dakikada Isparta 32 spor atağında topla buluşan Cemal Kızılateşi’in şutu Pendikspor kalecisi Haydar’ın müdahalesine rağmen topu filelerle buluşturdu.

Konuk takım Isparta 32 spor 1-0 öne geçti. Bu dakikalardan sonra Pendikspor yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremezken, konuk ekipte yakaladığı gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçta 90 dakika boyunca başka gol olmayınca konuk ekip Isparta 32 spor 3 puanı hanesine yazdırdı.

Pendikspor bu sezon kendi evinde ikinci kez mağlup oldu. Maçtan sonra dışarıda bekleyen taraftarlar Pendikspor Başkanını Mustafa Şahinyımaz’ı yanlarına alarak bir hatıra fotoğrafı çektirdiler her zaman Pendik sporun yanında olduklarını ifade ettiler.