SporHaber Girişi : 21 Ekim 2024 12:36

Pendikspor’da Başkanlık Değişimi: Yeni Başkan Murat Özdemir

Pendikspor’da Başkanlık Değişimi: Yeni Başkan Murat Özdemir

Siltaş Yapı Pendikspor’da önemli bir görev değişikliği yaşandı. Geçmiş dönemlerde takımı Süper Lig’e çıkaran ancak bu sezon 1. Lig’de mücadele eden Mahmut Türkoğlu, başkanlık görevinden istifa etti. Yerine Murat Özdemir atandı.

 

Yeni Başkan Murat Özdemir, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği geniş katılımlı toplantıda açıklamalarda bulundu. Öncelikle, eski başkan Mahmut Türkoğlu ve yönetimine teşekkür eden Özdemir, hedeflerinin Pendikspor’u yeniden 1. Lig’den Süper Lig’e taşımak ve şampiyonluk yaşatmak olduğunu ifade etti.

 

"Pendikspor'u Tekrar Süper Lig'e Çıkartacağız"

 

Murat Özdemir, toplantıda şu ifadeleri kullandı:

“Pendikspor’un yeni bir oluşuma gittiğinin hepiniz farkındasınız. Geçmişte bize yaşattıkları güzel günler için önceki yönetim kurulu başkanımıza ve teknik ekibe sonsuz teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Pendik ve Pendikspor’la ilgili güzel şeyleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Özellikle Belediye Başkanımıza ve A.Ş. tarafına bu imkanı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Hep beraber Pendikspor’umuzu, Pendik ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi ve İstanbul’da bir marka olması için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bunu tek başımıza değil, siz değerli basın mensuplarıyla ve Pendik camiamızla birlikte gerçekleştireceğiz.”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.