Haber Girişi : 10 Ağustos 2022 16:57

Pendikspor’un Formaları Yeniledi!

Pendikspor’un Formaları Yeniledi!

Pendikspor yönetimi, daha önce hazırlık maçlarında görülen düz gri formanın yerine, Siyah formaya ince dokunuşlar yaparak camianın renkleri olan kırmızı-beyaz renklere forma da yer verdi.

Şampiyon Pendikspor yeni sezon öncesi tüm çalışmalara ağırlık verirken PUMA ile anlaşarak yeni formaların tanıtımını gerçekleştirdi

Klasik kırmızı-beyaz formaya da farklı bir boyut kazandıran PUMA tasarımcıları, yeni formaları taraftarların beğenisine sundu.

Pendikspor yeni sezon formalarını “@seyfvideo” olarak bilinen sosyal medya fenomeni Seyfi Boz ile iş birliği yaparak duyuruldu.

Kırmızı-Beyaz, Siyah ve Kırmızı olmak üzere üç farklı forma ile yeni sezonda mücadele edecek olan Pendikspor, yeni transferleri kadar yeni formalarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz sezonu TFF 2. Lig Beyaz Grup Şampiyonu olarak tamamlayan Pendikspor, yeni sezon için geri sayıma başladı. Şehir dışı kamp çalışmalarını tamamlayarak Pendik’e dönen futbolcular  Çınardere Tesisleri’nin tadilatta olması nedeniyle kısa süreli olarak Eyüpspor Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor. 

Şampiyon Pendikspor’un antremanlarını yerinde takip eden Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yeni sezonda başarı dileklerini temenni etti. Başkan Ahmet Cin Çınardere Tesisleri ile ilgili de açıklama yaparak kısa süre içinde faaliyete kazandırılacağını belirtti.