SporHaber Girişi : 27 Temmuz 2021 12:34

Pendikspor transfer çalışmalarını sürdürüyor

Pendikspor transfer çalışmalarını sürdürüyor

Pendikspor Kulübü, gelecek sezon transfer çalışmalarını ve sezon hazırlıklarını Başkan Mustafa Şahinyılmaz’ın yönetiminde sürdürüyor.

2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamında bir takım değişikliklere giden Pendikspor yönetimi, Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile yollarını ayırarak Teknik Direktör Levent Devrim ile anlaştı. Mustafa Şahinyılmaz başkanlığındaki Pendikspor yönetim kurulu, daha önce yapılan  oyuncu transferlerine yeni isimler daha kattı.

İşte Pendikspor’un yeni transferleri;

Almanya altyapısında yetişen, kariyerine Manisa FK ile devam etmiş olan başarılı kanat oyuncusu Volkan Okumak oldu.

Haydar Yılmaz, profesyonel kariyerine Yalıkavak Belediye takımında başlayan, geçtiğimiz sezonu Tuzlaspor’da geçiren süper lig tecrübesi bulunan 37 yaşındaki başarılı kaleci.

Zahit Fındık, Almanya altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezonu Manisa FK takımında şampiyon olarak tamamlayan 29 yaşında ki başarılı forvet oyuncusu.

Doğan Can Otman, kariyerine Sancaktepe Belediye’de başlayan, geçtiğimiz sezonda Eyüpspor’un şampiyonluk yolunda önemli pay sahiplerinden 30 yaşında ki başarılı stoper.

Serdar Deliktaş, profesyonel kariyerine Kahramanmaraşspor altyapısında başlayan, Gaziantepspor ile süper lig tecrübesi olan ve geçtiğimiz sezonu Manisa FK ile şampiyonluk yaşayarak tamamlayan başarılı santrafor.

Çağrı Giritlioğlu, profesyonel kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan ve geçtiğimiz sezonu Manisa FK takımında geçiren başarılı sol bek oyuncusu.

Erman Bulucu, Akhisarspor alt yapısından yetişen ve profesyonel kariyerinde TFF 1.Lig, Süper Lig tecrübeleri bulunan ve son sezonunu Amed SK takımında geçiren tecrübeli stoper.

Emir Alagöz, profesyonel kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan, geçtiğimiz sezonu Manisa FK takımında geçiren başarılı orta saha oyuncusu.

Emre Uğur Uruç, geçtiğimiz sezonu Keçiörengücü’nde geçiren, kariyerinde Adanaspor ile süper lig tecrübesi yaşamış sağ bek pozisyonunda oynayan milli futbolcu.