SporHaber Girişi : 18 Ekim 2023 12:31

Pendikspor’un Yeni Teknik Direktörü ‘Ivo Ricardo Abreu Vieira’ Oldu

Pendikspor’un Yeni Teknik Direktörü ‘Ivo Ricardo Abreu Vieira’ Oldu

Pendikspor yeni teknik direktörü belli oldu. İşte Pendikspor’un yeni teknik direktörü… Siltaş Yapı Pendikspor, Osman Özköylü’den boşalan teknik direktörlük görevine, 47 yaşındaki Portekizli Ivo Ricardo Abreu Vieira’yı getirdi.

Siltaş Yapı Pendikspor, sosyal medya hesaplarından yaptığı “Hoş Geldin Ivo Ricardo Abreu Vieira! paylaşımıyla yeni teknik direktörünü duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“Hoş Geldin Ivo Ricardo Abreu Vieira!
Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Portekizli teknik direktör Ivo Vieira ile anlaşma sağladı. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.”

Ivo Ricardo Abreu Vieira Kimdir?

Süper Lig ekiplerinden Pendikspor’un yeni teknik direktörü Ivo Ricardo Abreu Vieira merak konusu oldu. Peki Ivo Ricardo Abreu Vieira kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Portekizli teknik direktör İvo Vieira’nın tam adı Ivo Ricardo Abreu’dur. 10 Ocak 1976 yılında Portekiz’in Machico şehrinde dünyaya gelen teknik adam son olarak Brezilya ekiplerinden Cuiabá Esporte Clube’de çalışmıştı.

Daha önce profesyonel olarak futbol oynayan Ivo Vieira, futbol kariyerine Nacional’de 1994 yılında başlarken 2004 yılına kadar burada futbol oynadı ve kariyerini de burada noktaladı.

Kariyerine ülkesinin takımlarından Nacional’de başlayan Portekizli teknik direktör, Maritimo, Academica, Estoril, Moreirense, Famalicao ve Gil Vicente’de görev yaptı. Portekizli çalıştırıcı son olarak Brezilya Ligi ekiplerinden Cuiba’nın başındaydı.