SiyasetHaber Girişi : 12 Mart 2024 12:37

Performansı Genel Başkandan Takdir Gördü

Performansı Genel Başkandan Takdir Gördü
Yücel Yüce, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi vermek üzere Demokrat Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Gültekin Uysal'ı da ziyaret etti.

Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Yücel Yüce, seçim çalışmalarındaki üstün performansı ile dönemin dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Neredeyse 7/24 ilçeyi mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak tarayan, muhtarlıkları, esnafları, sivil toplum örgütlerini ziyaret eden, vatandaşlarla birebir görüşen, bu buluşmalarda kendisini ve parti politikalarını anlatan Yücel Yüce; özellikle sosyal medyada yaygın bir şekilde yer almayı da başardı.

Yücel Yüce, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi vermek üzere eşi ile birlikte, Demokrat Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Gültekin Uysal'ı da ziyaret etti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Pendik Belediye Başkan Adayları Yücel Yüce’ye ‘çalışmalarını yakından takip ve takdir ettiğini’ belirterek teşekkür etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.