PendikHaber Girişi : 06 Mart 2024 17:43

PESKA, QNB FİNANSBANK ve Adıyaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden “MİNİK ELLER BÜYÜK HAYALLER” Projesi

PESKA, QNB FİNANSBANK ve Adıyaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden “MİNİK ELLER BÜYÜK HAYALLER” Projesi
PESKA, QNB FİNANSBANK ve Adıyaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden “MİNİK ELLER BÜYÜK HAYALLER” Projesi

QNB Finansbank tarafından her yıl düzenlenen “Minik Eller Büyük Hayaller” projesi ile bu yıl deprem bölgesindeki onlarca çocuğa ulaşım imkânı sağlandı.

 

Yapılan proje çalışmaları kapsamında hem QNB Finansbank personeli hem de PESKA (Pendik Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı olan Vefa CANBOLAT tarafından hazırlanan “Sen De Gülümse” projesi desteklenen projeler arasında yer aldı.

Proje yöneticiliğini Vefa Canbolat’ın yaptığı, proje maliyeti QNB FİNANSBANK tarafından karşılanan proje kapsamında Adıyaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün de desteği ile Adıyaman’da depremden etkilenen ve konteynır kentlerde yaşamını sürdürmeye devam eden ortalama 300 çocuğumuzun Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından onay verilen eğitim modüllerinden (Teknoloji Bağımlılığı, Akran Zorbalığı, Aile İçi İletişim, Mahremiyet ve Kişisel Sınırların Belirlenmesi) faydalanması sağlandı.  Ek olarak Adıyaman esnafı ile gerekli koordinasyonun sağlanarak çocuklarımızın fiziksel, zihinsel ve motor gelişimlerine katkı sağlayacak zeka ve akıl oyunlarının temin edilmesi ve dağıtımı gerçekleştirildi.

25.11.2023 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilen ödül töreninde proje ödülünü QNB Finansbank Yönetim Kurlu Başkanı Ömer Aras’tan alan Vefa Canbolat : “14 yıldır ailesinin bir parçası olduğum değerli bankam ve kurucu başkanı olduğum derneğimi aynı projede buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum, bu ve buna benzer çalışmalar ve projelerle daha fazla çocuğa ve insana ulaşmak için gereken hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Projeye verilen destek nedeniyle PESKA’yı QNB FİNANSBANK ailesini ve Adıyaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü tebrik ediyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.