GündemHaber Girişi : 24 Eylül 2024 17:36

Polisi Şehit Eden Zanlının Annesi Konuştu!

Polisi Şehit Eden Zanlının Annesi Konuştu!

Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti’nin annesi Pınar Geçti, büyük bir üzüntüyle açıklamalarda bulundu. "Keşke polisimiz değil de ben ölseydim," diyen Pınar Geçti, oğlu için duyduğu endişeleri dile getirerek, "Anne baba çocuğunun o halde olmasını ister mi?" ifadelerini kullandı.

 

Geçti, oğlunun 26 suç kaydının bulunduğunu hatırlatarak, "Devlet bunu almadı, niye düne kadar elini kolunu salladı? O kadar yalvardım, karakollara gittim, bu çocuk madde bağımlısı," dedi. Acılı anne, yaşadığı kaybın kendisini derinden yaraladığını vurgulayarak, "Allah rahmet eylesin. Benim canım yandı. Gerçekten polisimiz ölene kadar ben ölseydim," şeklinde konuştu.

 

Olay, 22 Eylül 2024 tarihinde Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi’nde gerçekleşti. 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, gözaltına alınırken polis memuru Yılmaz’ın silahını alarak etrafa ateş açtı. Çatışma sırasında ağır yaralanan Yılmaz, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Zanlı, olay sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Pınar Geçti, şehidin ailesine başsağlığı dileyerek, "Gerekirse ailesinin yanına da gitmeyi düşünüyorum," dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • vatandaş ahmet 25 Eylül 2024 11:25

    Bu anne tek başına suçlu değil. Suçlu olan eğitim öğretim sistemimizden başlayıp hükümetin tüm yasama yürütme yargı ya kadar devam ediyor. Sadece polisimiz şehit olmadı. O kurşun can çekişen sisteme atılmıştır. Bu yanlış eğitim politikası ile devam edersek daha çok kurşun yeriz.