GündemHaber Girişi : 20 Nisan 2023 11:04

Post Malone, David Kushner ve Jessie Ware’dan yeni çıkışlar

Post Malone, David Kushner ve Jessie Ware’dan yeni çıkışlar

Post Malone – ''Chemical''

Amerikalı rapçi, müzikçi, kelam müellifi, üretimci ve gitarist olan, GRAMMY mükafatı adayı sanatçı Post Malone, Universal Music etiketiyle “Chemical” isimli yesyeni çıkışıyla geri döndü.

“Chemical”, Post Malone’un en çok beklenen albümlerinden biri olan beşinci uzun metrajlı albümünün bir modülü. Bu müzik, Post Malone'un yeni periyodunun şafağını işaret ediyor.

David Kushner – ''Daylight''





Yükselen şarkıcı-söz müellifi David Kushner, prodüktörlüğünü Rob Kirwan'ın (Hozier,”Take Me To Church”) üstlendiği ve merakla beklenen yeni single'ı “Daylight “ı paylaştı.

12 aydan kısa bir müddette 610 milyondan fazla global dinleyici akışı, 3 milyondan fazla aylık Spotify dinleyicisi, 24,5 milyon YouTube görüntülemesi ve 70 milyondan fazla TikTok beğenisi ile David Kushner, eşsiz tonu ve öykü anlatma yeteneği ile ateşli bir hayran kitlesi oluşturdu. Prodüktörlüğünü Ron Kirwan'ın üstlendiği “Daylight”, Kushner'in yakında çıkacak birinci albümünden uzun müddettir beklenen ikinci tekli.

Jessie Ware – ''Begin Again''

Jessie Ware'in yesyeni single'ı 'Begin Again', Jessie’nin gelecek albümü ‘’That! Feels Good!’’ için yazılan birinci müziklerden biri. Güney Amerika'da geçirdiği vakitten esinlenerek yazdığı müzik; Brezilya'nın sıcağını, terini ve duygusallığını kapsıyor. ‘’Begin Again’’ sınırsız güç ve çok fazla groove yayan, parlak ve görkemli bir disko kesimi.

Mercury ödüllü ve 6 kere BRIT adayı müzikçi ve kelam muharriri Jessie Ware, Ware'in neden İngiliz Pop müziğinin en hürmet duyulan, hayranlık duyulan ve sevilen seslerinden biri olduğunu ortaya koyan harikulâde yeni bir albümle geri dönüyor.

Hibya Haber Ajansı