PendikHaber Girişi : 28 Şubat 2024 16:21

Projeler Damga Vurdu

Projeler Damga Vurdu

Adaylar projelerinin lansmanını yapmaya başladı. Gerçeğe dönüşmeleri halinde Pendik’in yaşam kalitesi yükselecek.

PENDİK Belediye Başkan Adayları gerçekleştirmek istedikleri projeleri kamuoyuna duyurmaya başladılar.

Farklı adayların birbirleri ile benzeşen projeler de mevcut. Genel bir değerlendirme yapıldığında; başkan adaylarının ekipleri ile birlikte Pendik için son derece çarpıcı projeler ürettiği görülmekte.


Önümüzdeki dönem bu projelerin gerçeğe dönüşmesi halinde ilçemizdeki yaşam kalitesinin yükseleceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Kentsel dönüşümden, çevreye, sosyal ve kültürel etkinliklere, sağlığa, ekonomiye ilişkin yaşamın her alanına hitap eden projelerden bazı başlıklar şu şekilde:

Yeni Nesil Yaşam Merkezi, Sporpark, Sağlık Teknokenti, Spor Ve Kongre Merkezi, Su Sporları Merkezi, Doğa Ve Gökyüzü Bilim Müzesi, Pendik Şehir Müzesi, Tabiat Parkı, Sera Köyleri, Millet Bahçesi, Kent Meydanları, Matematik Müzesi, Masal Parkı Kütüphanesi, Orman Kütüphanesi, Çocuk Kültür Ve Sanat Merkezi, Satranç Merkezi, Çarşı Nostaljik Ulaşım Hattı, Gençsel Dönüşüm Merkezi, Engelli Aktivite ve Rehabilitasyon Merkezi, Uluslararası Kongre Merkezi, Fuar Merkezi, Kentsel Dönüşüm, Seyir Terasları, Pendik Uzay Gözlem Evi, Prestijli Cadde ve Sokaklar, Kadın Mahalle Evleri, Evde Bakım ve Destek Hizmetleri, Gıda Bankası, Gezici Sağlık Hizmeti, Bilişim Vadisi, Genetik Laboratuvar, Kitap Kafeler, Afet Ve Acil Durum Hazırlığı, Öğrencilere Okulda Beslenme Desteği, Yenilenebilir Enerji.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.