GündemHaber Girişi : 05 Nisan 2024 11:53

Ramazan Bayramında köprüler ve otoyollar kaç gün ve nerelerde ücretsiz olacak?

Ramazan Bayramında köprüler ve otoyollar kaç gün ve nerelerde ücretsiz olacak?
Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Ramazan Bayramında köprüler ve otoyollar kaç gün ve nerelerde ücretsiz olacak?

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Her yıl bayram döneminde köprüler ve otoyolların ücretsiz olması uygulaması, bu yıl da devam edeceği tahmin ediliyor. Peki, bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Ramazan Bayramında köprüler ve otoyollar kaç gün ve nerelerde ücretsiz olacak?

BAYRAMDA KÖPRÜLER VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bu bayramda da Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyollar Cumhurbaşkanımızın kararıyla cumartesi sabah itibarı ile bayram tatili sonuna kadar 9 gün boyunca ücretsiz olacak" ifadelerine yer verdi. 



METRO HATLARI BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

Bakan Uraloğlu ayrıca, tatilini Ankara- İstanbul ve İzmir'de geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe- İstanbul Havalimanı- Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da; Başkent Ray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz olacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu, 5- 15 Nisan tarihleri arasında demiryolu taşımacılığında da hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde kapasite artışına gidileceğini duyurdu.




 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.