GündemHaber Girişi : 26 Mayıs 2023 10:58

Resimli Cuma Mesajları 2023: Anlamlı, En Güzel, Hayırlı Cumalar Mesajları Sözleri

Resimli Cuma Mesajları 2023: Anlamlı, En Güzel, Hayırlı Cumalar Mesajları Sözleri

İslam alemi, bir cuma gününe daha erişmenin mutluluğu içinde. Resimli mesajlar 2023 Cuma günü gündemdeki yerini aldı. Vatandaşlar; dualı, ayetli, resimli cuma mesajı seçeneklerini araştırıyor. Bu özel günde sevdiklerinize, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza birbirinden anlamlı cuma mesajlarını iletin! İşte, resimli, uzun ve kısa cuma mesajları ve sözleri…

hayırlı cumalar mesajı resimli

Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü hutbe konusunu “İş Ahlakı: Toplumsal Huzurun Kaynağı” olarak belirledi. En güzel, anlamlı, hadisli, resimli cuma mesajlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

cuma mesajları cumamız mübarek olsun

CUMA MESAJLARI 2023

  • “Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” Hayırlı cumalar
  • Allah’ım; Yolda olana “Selâmet” hasta olana “Afiyet” darda olana “Metanet” nasip eyle.. Hayırlı cumalar.
  • Bu mübarek Cuma gününde rabbim cümlemize ve cümle Ümmet-i Muhammed’e hayırlara vesile olsun.
  • Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar…
  • Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.
  • Allah ‘ım! Gönüllere düşen kırgınlıkları, acıları, sıkıntıları Rahmetinle iyilik ve güzelliklere dönüştür. Hayırlı Cumalar.
yeni mesajlar cuma günü

CUMA MESAJLARI AYETLİ 2023

  • Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70)
  • Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitabı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.
  • Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!
  • “Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur.  Şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin.”  Cuma günümüz mübarek olsun.
  • “Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salâtü selâm getiriniz; zira sizin salâtü selamlarınız bana sunulur.”
  • Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez(Secde S. 17.Ayet) Rabbimin müjdeleri nasip olsun hepimize. Hayırlı cumalar.

DUALI CUMA MESAJLARI SÖZLERİ 2023

  • Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.
  • Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.
  • Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.
hayırlı cumalar

KISA CUMA MESAJLARI 2023

  • Cuma gününüzü tebrik eder, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ederiz. Selam ve dua ile Hayırlı Cumalar.
  • Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah’ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.
  • Ruhu öldürmek bedeni öldürmekten daha büyük bir cinayettir. Hayırlı cumalar…
Resimli cuma mesajları sözleri
  • Allah’ım beni senin sevginle, seni sevenlerin sevgisiyle ve sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. Cumamız mübarek olsun.
  • Tövbelerimizin de, dualarımızın da kabul olacağı bir Cuma olsun inşallah. Cumanız Mübarek Olsun.
  • Allah’ın Selamı Rahmeti Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız mübarek olsun.
  • Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. Hayırlı Cumalar.

ÖZEL, ANLAMLI CUMA MESAJI 2023 YENİ

Temel hayat felsefemiz:
İlk olarak:-
– kimseye, hiçbir şeye zarar vermemeli
– kimseye yük olmamalıyız
Ve eğer mümkünse,
İmkân ve fırsat bulduğumuz oranda
Herkese faydalı/destek olmalıyız.
Adaleti, iyiliği, güzelliği
Her yaratılmışın gönlüne, sevinç taşımayı:
meslek/görev edinmeyi
AŞK BİLMELİYİZ Hayırlı cumalar

EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2023 YENİ

2023 yılının en güzel resimli cuma mesajlarını sizler için derledik. Bu anlamlı günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz bu mesajlar ile onları mutlu edebilirsiniz.

hayırlı cumalar
2023 cuma mesajı
2023 en güzel cuma mesajı
2023 yeni resimli cuma mesajı
resimli cuma mesajı
güncel cuma mesajı resimli

UZUN, ANLAMLI CUMA MESAJLARI SÖZLERİ

Dualarımızı işiten ve kabul eden sensin Rabbim. Allah’ım! “Hidayete erdirdiklerinle beraber bizi de hidayete erdir. Sıhhat ve afiyet verdiklerinle beraber bize de afiyet ver”. “Himaye ettiğin kimseler gibi bizi de himaye et. Bize verdiğin nimetleri bereketlendir”. Niyetlerimizi, düşüncelerimizi, hislerimizi ve davranışlarımızı rızân ile te’lîf eyle… Hatır-gönül bilenlerden eyle… Ekmek ve tuz hakkını gözetenlerden eyle… Bizleri gördüğümüzden geri bırakma… Cümlemizi iki cihanda aziz eyle… Ahir ve akibetimizi hayreyle… Bütün geçmişlerimize rahmet eyle… Rızkımızı geniş, ahlakımızı güzel, kazancımızı helal eyle… Sa’yimizi meşkûr, zenbimizi mağfûr, amelimizi makbul, ticaretimizi len tebûr eyle… Gözlerimize hüzün, yüreğimize ümitsizlik, ocağımıza ateş düşürme… Bütün dertlerimizi, sıkıntılarımızı, müşkilatlarımızı hall ü âsân eyle… İşimizi, gücümüzü rast getir… Amin. Hayırlı Cumalar

Bütün zamanını ve emeğini; hiç’e – bedene – dünyaya- yatırım yapma, sonsuza – ruha- cennete –Allah’ın rızasına yatırım yap. Hayırlı cumalar