PendikHaber Girişi : 06 Eylül 2024 16:18

Sahil Kasabası Pendik’te Nostaljik Kayık Turu

Sahil Kasabası Pendik’te Nostaljik Kayık Turu
Pendik Belediyesi, sahil kasabası atmosferini yaşatmak için düzenlediği nostaljik kayık turu etkinliğiyle Pendiklileri bir araya getiriyor.

Çay ikramıyla sohbetin keyfine varacağınız bu etkinlik, 7 Eylül Cumartesi günü Pendik Sahil Balıkçılar Çarşısı arkasındaki iskeleden hareket edecek.

4 Eylül Çarşamba günü saat 10.00'da başlayan kayıtlar, üç farklı grup için açılmış durumda. Her grup 75 kişilik kontenjana sahip. Etkinliğe yalnızca Pendik'te ikamet eden 18 yaş ve üzeri kişiler katılabilecek. Kayıtlar şu şekilde yapılabiliyor:

17.15 – 18.00 Arası / 1. Grup 75 Kişi Kayıt Linki: https://qr.pendik.bel.tr/jqxZq

18.15 – 19.00 Arası / 2. Grup 75 Kişi Kayıt Linki: https://qr.pendik.bel.tr/n4RVz

19.15 – 20.00 Arası / 3. Grup 75 Kişi Kayıt Linki: https://qr.pendik.bel.tr/3Z9x8


ETKİNLİK DETAYLARI

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte, 25 kayık katılımcılar için hazır bulunacak. Her kayıkta kaptan ile birlikte 3 yolcu yer alacak ve tüm misafirlerimize termosla çay ikramı yapılacak. Etkinlikten yarım saat önce, etkinlik alanında hazır bulunulması gerekmektedir. Katılımcıların T.C. kimliklerini yanlarında bulundurmaları zorunludur.

Pendik Belediyesi’nin düzenlediği bu nostaljik etkinliğe katılmak isteyenler için kontenjanlar sınırlı, kayıtlar ise hızla doluyor. Kaçırmayın!

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.