SporHaber Girişi : 15 Aralık 2021 15:10

Şahinyılmaz: Bir Üst Lige Hazırlanıyoruz

Şahinyılmaz: Bir Üst Lige Hazırlanıyoruz

Pendikspor Başkanı ve yöneticileri Pendikspor tesislerinde yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Takımın genel durumu ve şirketleşme aşamasının tamamlanması ile ilgili bilgiler veren Başkan Mustafa Şahinyılmaz şu sözlere yer verdi.

“Bu sezon şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro kurduk. Şu ana kadar aldığımız neticelerle hedefimize emin bir şekilde ilerliyoruz.

Hiçbir maçımız kolay geçmiyor. Ligdeki tüm rakiplerimiz bize karşı özel bir motivasyonla oynuyorlar.

Ligin 2. yarısına hazırlanırken, kadromuza güç katacak ve ihtiyaç duyduğumuz noktalarda eksikliklerimizi tamamlayacak transferler gerçekleştireceğiz.

Yapacağımız transferler sadece bu sezon için değil, gelecek sezon çıkmaya hedeflediğimiz PTT ligi için de işimize yarayacak transferler olacak.

2.yarı için 2 Ocakta Antalya da 10 günlük bir kamp yapacağız. Bu kamp yeni transferlerle birlikte kaynaşmayı sağlayacaktır.

Tüm bunların yanı sıra alt yapıya da önem veriyoruz. Amacımız kısa vadeli değil, kalıcı başarılar elde etmek. Bunun için gerekli her türlü yatırımı yapmaktayız.

Yaşadığımız bu süreçte camiamızı bir arada görmek bizi mutlu ediyor. Taraftarımız, yerel basınımız, yönetimimiz, takımımız, belediyemiz hep bir arada olmamız bizi güçlendiriyor.

Şirketleşme sürecini yüzümüzün akıyla tamamlamış bulunuyoruz. Genel kurulda şirketleşme ile ilgili kürsüden bazı vaatler vermiştik.

Bu sözlerimizin tamamını tuttuk. Pendik’in değerlerini muhafaza edecek tüm maddeleri tüzüğümüze koyduk. Pendikspor A.Ş yapılanması Mahmut Türkoğlu %70 , Mustafa Şahinyılmaz %25, Pendik Belediyesi şirketlerinden insan kaynakları yönetim A.Ş. %5 olarak oluştu.

3 yıl boyunca kulüp başkanı benim 3 yıl sonra tekrardan bir planlama yapılacak. Ancak yine Pendikspor Derneği genel kurul toplantıları yapılacak. ”

Şahinyılmaz bilgilendirici konuşmasından sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Toplantı soru cevap ve karşıklıklı sohbetle sona erdi.