SiyasetHaber Girişi : 15 Şubat 2024 18:07

Sait Urulu Yeniden Refah Partisi’ne Geçti

Sait Urulu Yeniden Refah Partisi’ne Geçti

İlçemizin tanınmış iş insanı ve politikacılarından Sait Urulu, AK Parti’deki siyasi kariyerine son vererek Yeniden Refah Partisi’ne geçti.

Sait Urulu’nun rozet takma töreninde; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, Maltepe Belediye Başkan Adayı Küçükağa Hacıefendioğlu, Pendik Belediye Başkan Adayı Fahrettin Karakurt bizzat bulundular.

Rozet takma törenine Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda partilinin de katılım sağlaması, törenin coşkulu bir atmosfer içerisinde geçmesi dikkat çeken unsurlardan biri oldu.  



Sait Urulu Yeniden Refah Partisi’ne geçişi ile ilgili gazetemize yapmış olduğu değerlendirmede şu sözlere yer verdi:

“Değerli dostlarım,

İnsanların nerede olduğu kadar nerede durduğu da önemlidir. Bildiğiniz gibi gönlümüz her zaman, her yerde, milletimiz için, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti’de olmuştur.

Ülke ve milletimize hizmet etmek için, siyasi hayatım sürecinde ve öncesinde, elimizden gelen tüm çaba ve gayretimizi aziz milletimizle paylaştık.



Bundan sonrası için de aynı kararlılık ve gayretle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bizim öğrendiğimiz davada, nefsi davranmak yoktur. Ben değil biz felsefesiyle; ömrüm boyunca asla ve katta siyasette olsun, yaşamımda olsun, kirli işler, çirkin pazarlıklar içinde olmadım.

Kendi menfaat ve nefsi davranışlardan hep uzak, ülkem, milletim, devletim, bayrağım, ülkemin bağımsızlığı adına siyaset arenasında, inandığım değerleri savunan kim olursa yanında yer almaya çalıştım.

Fakat ülke ve millet değerleri üzerinden, şahsına ve ahalisine menfaat sağlayan, nefsi ve hasbi davranan, hiçbir oluşumda yer almayı doğru bulmadım.



Siyasetçinin devletine, milletine, ülkesine hizmetkar olacağını bildiğimiz için, tam tersi durumlar ve davranışlardan gördüğüm ve duyduğum üzüntü üzerine; kuruluşundan beri içerisinde bulunduğum oluşum, AK Parti ailesinde artık siyaset yapmama kararı aldım.

Bundan sonraki yaşamımda, sağlığım ve ömrüm yettiği süre içerisinde, milletin değerlerini savunan, samimi, dürüst, ülke ve millet menfaatini, şahsi emellerinin ve menfaatlerinin üzerinde tutan, buna gayret gösteren, benim de samimiyetine inandığım siyasi partide yer almak, ülkem milletim adına siyaset yapmak için, ilke ve inandığım değerlerden vazgeçmeden, siyaset arenasında olacağımı bilmenizi istiyorum.

Hayatta her şey gelir geçer; makamlar, servetler ve de güzellikler. Ne kadar çok insana canı gönülden “Allah razı olsun” duasını dedirtebiliyoruz ona bakmak lazım.

Kimin duasının kabul olacağını bilmiyoruz; ne kadar çok gönül, bir o kadar ihtimal.

Samimiyetimize ve gayretlerimize inanan, tüm dostlarıma, kardeşlerime selam olsun.

Sizlerin gönlünde elde ettiğimiz, dostluk, güven ve itibar her türlü makamın üzerindedir.

Bu süreçte ve bundan sonra ki süreçte yanımızda olan destek veren, duaları ile varlıklarını her daim hissettiren dostlarımın bunu bilmesini istiyorum.

Yeni siyasi hayatıma, YENİDEN REFAH Partisi ile devam etme kararı almış bulunmaktayım.

Ülkem, milletimiz adına hayırlı olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.