Şampiyon Kurtköyspor Kaldığı Yerden Devam

Geçen senenin Türkiye Şampiyonu KURTKÖYSPOR kaldığı yerden devam ediyor.

U16 Türkiye şampiyonası Kırklareli 1.Bölge Maçlarında A grubunda Kurtköyspor İzmit Güneşspor ve Edirne Keşan genç Orduspor B gurunda ise İstanbul Yeniköyspor Kocaeli Çayırovaspor ve Çorlu Belediye spor yer aldılar.

İlk Maçta Keşan Genç Ordu sporu 5-0 net bir skorla yenen Kurtköyspor 2. Maçta da İzmit Güneşspora gol yağdırdı 9-0.

B Grubunda Oynanan Maçlar Sonucun da Finale Kalan Takım İse İstanbul YeniköySpor Oldu Final Maçında YeniköySpor’u 4-0 yine net Bir skorla yenen ekibimiz yapılan üç maçında kalesini gole kapatarak ve U16 Türkiye Şampiyonası 1. bölge Kırklareli Şampiyonu Oldu. Turnuvada oynadığı üç maçında 18 Gol atan kalesinde gol görmeyen takımımız diğer turnuva takımlarına korku verdi. U16 Türkiye Şampiyonası 2. kademe Maçları bekleniyor bir hafta içerisinde Kuralar çekilecek Kurtköyspor’un hangi il’de müsabakaları yapacağı ve hangi takımlarla karşılaşacağı belli olacak. Şu anda Ekibimiz Türkiye’de ilk 20 takım arasına sokmuş oldu. İstanbul ekiplerinden sadece KartalSpor ve KurtköySpor adını finale yazdırdı.

Kurtköyspor geçen yıl da olduğu gibi Türkiye Şampiyonasında emin adımlarla ilerliyor. U16 Türkiye şampiyonasının geçen yıl ki şampiyonu konumunda olan Bölgemizin takımı Kurtköyspor bu kupanın en favorisi.

Şampiyonaya dört antrenör Fikret Kavak, Ercan Yucak, Dursun Pehlivan ve Mehmet Çelik bir de kaleci antrenörü Selahattin Uludaş ve bir fizyoterapist Ferit Önal ile gidildi.

Diğer bir yandan Kurtköyspor’un U18 takımı da çarşamba günü Türkiye şampiyonasında boy gösterecek.

1. Kademe Düzce de oynanacak maçlara Kurtköyspor’la birlikte Küçükyalı yelkenspor, Sakarya tekspor, Sakarya karasuspor, Bursa Osmangazispor ve Bursa Bosh spor katılacak.

Bu grupta altı takım A ve B grubu olarak ayrılıp grubunda birinci olanlar final maçına çıkacaklardır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.