GündemHaber Girişi : 07 Mart 2023 17:40

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bozkurt, haftayı değerlendirdi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bozkurt, haftayı değerlendirdi

Deprem afetlerinin akabinde çıktığı birinci maçında Tarsus Antrenman Yurdu karşısında 11-0’lık skorla sahadan ayrılan Şanlıurfaspor’da bu haftaki Bayburt deplasman hazırlıkları sürüyor. Moral ve motivasyonun yüksek olduğu grupta rastgele bir sakatlık bulunmazken, Teknik Yönetici Serdar Bozkurt haftanın değerlendirmesini yaparak hem futbolcularını hem de sarı yeşilli taraftarı tebrik etti.

Değerlendirmesine sarsıntılar hasebiyle ömrünü yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar dileyerek başlayan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Depremlerin ardından çalışmalarımıza Antalya’da devam ettik. Bu sırada federasyon bizlere kentimizin dışında farklı iki kent teklifinde bulundu ve bu vilayetlerde maç yapabileceğimizi iletti. İdaremizin de kararı ile bizler maçlarımıza yeniden kendi kentimizde devam etmek istediğimizi ilettik. Taraftarımızın da buna çok muhtaçlığı vardı” dedi.

Tarsus maçının tüm Türkiye’ye örnek olacak bir karşılaşma olduğunu da sözlerine ekleyen Teknik Direktör Bozkurt, “Şanlıurfaspor taraftarımız maçta Tarsuslu genç futbolcu kardeşlerimizi bağırlarına bastı. Onlara yaptıkları tezahüratla takviyede bulundu. Maç skoru kadar değerli olan bu duruşlarından ötürü tüm Şanlıurfaspor taraftarımızı tebrik ediyorum. Bununla birlikte tekrar 90 dakika boyunca disiplinli futbolu ile bizlere hoş bir seyir yaşatan futbolcularımıza da teşekkür ediyorum” formunda konuştu.





Hibya Haber Ajansı