MagazinHaber Girişi : 24 Temmuz 2023 11:18

Saul Niguez Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Takımlarda Oynadı?

Saul Niguez Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Takımlarda Oynadı?

Galatasaray yeni sezon transfer hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar; kadrosunu Mauro Icardi, Wildfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino ve Halil Dervişoğlu ile güçlendirdi. Galatasaray, Atletico Madrid forması giyen Saul Niguez’e de talip oldu. Orta saha takviyesi için Galatasaray Saul’u satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor. Peki Saul Niguez kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar.

La Liga’da mücadele eden Atletico Madrid’den Saul Niguez’i transfer listesine ekleyen Sarı-kırmızılılar oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamayı düşünüyor. Peki Saul Niguez kimdir? İşte detaylar.

SAUL NİGUEZ KİMDİR?

Saul Niguez, İspanyol profesyonel bir futbolcudur. Saul Niguez Esclápez, 21 Kasım 1994 tarihinde İspanya’nın Elche şehrinde doğdu.

Orta saha oyuncusu Saul, kariyeri boyunca önemli bir süperstar haline geldi. Atletico Madrid takımının altyapısında yetişti. Atletico Madrid ile 2008 yılında genç takıma katıldı. Yeteneklerini burada geliştirdi.

Saul Niguez, 2012 yılında Atletico Madrid’in A takımıyla profesyonel sözleşme imzalayarak La Liga’daki ilk maçına çıktı. O zamandan beri Atletico Madrid forması giymeye devam ederek takımının vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi.

İspanyol futbolcunun 2019 yılındaki piyasa değeri 90 milyon Euro seviyelerine kadar çıktı.

28 yaşındaki orta sahanın şu anki piyasa değeri ise 10 milyon Euro.