EğitimHaber Girişi : 25 Temmuz 2023 14:31

SAY-FEN EĞİTİMDE TÜRKİYE MARKASI OLMAYI HEDEFLİYOR

SAY-FEN EĞİTİMDE TÜRKİYE MARKASI OLMAYI HEDEFLİYOR

Başarı odaklı anlayışı ile eğitim sektöründe iddialı bir çıkış yapan Say-Fen Eğitim Kurumları; süreç içerisinde şubeler açarak bir Türkiye markası olmayı hedefliyor.

İlçemizdeki yerel basın mensupları ile bir araya gelerek, kurumun misyonu ve vizyonu ile ilgili bilgi aktaran Kurucu İbrahim Sayan şu sözlere yer verdi:

“Biz profesyonel bakış açısıyla, üniversite önceci hazırlık sürecini doğru şekillendirerek; öğrencilerimize azami fayda sağlamayı, başarılarına başarı katmayı ve Türkiye toplumuna her anlamda nitelikli bireyler yetiştirmeyi amaçlamış bir kurumuz.

Süreç içerisinde Pendik’teki şubemizin dışında da komşu ilçe ve illerde şubeler açmayı, Türkiye genelinde de markalaşmayı istiyoruz.

Eğitim sektöründe oldukça tecrübeliyiz. Bu tecrübemizi güncel gelişmeleri ve şartları da dikkate alarak vizyonumuza yansıtıyoruz.

Say-Fen’in Pendik’teki merkez şubemizde son derece deneyimli, branşında uzman bir kadro ile çalışıyoruz.  Öğrencilerimizin etkin bir eğitim alarak başarılı olabilmeleri için her türlü altyapıyı tesis etmiş bulunuyoruz.

Pendik’te henüz kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen çok güzel geri dönüşler aldık. Her geçen gün kurumumuzla iletişim kuran ailelerin sayısı artıyor.

İyi bir üniversite için sıkı bir çalışma programına hazır olan öğrencilerimizi Say-Fen ailemize davet ediyoruz”

SAY-FEN’DE NELER YAPILIYOR?

5,6,7 ve 8.sınıf ile 9,10,11,12 ve mezun grubu öğrenciler, alanında uzman eğitmenler ile sınavlara hazırlanıyorlar.

Dönem içerisinde yapılan deneme sınavlarının analizleri, Say-Fen Plus uygulaması üzerinden yapılıyor ve öğrencinin bilgi eksiklikleri tespit ediliyor.

Deneme sonuçları, mevcut uygulama üzerinden veliler ve öğrencilerle paylaşılıyor.

Yıl içerisinde veli ve öğrencilere yönelik motivasyon, başarı ve bilgilendirme seminerleri ve de ders çalışma kampları düzenleniyor.

Say-Fen kuruluşundan itibaren, Türkiye’nin sayılı üniversitelerine ve seçkin liselerine öğrenciler yerleştirerek büyük başarı elde etmiştir.

SAY-FEN EĞİTİM KURUMLARI NEREDE?

Doğu Mahallesi, Gazipaşa Caddesi, Vicdan Sokak, As İş Hanı No:3 (QNB Finansbank Üstü) Pendik/İstanbul

Telefon: 0216 595 25 25

Mail: [email protected]

İnstagram: www.instagram.com/sayfenegitimkurumlari