GündemHaber Girişi : 11 Nisan 2023 12:34

Schafer ile Ramazan’da çay keyfi

Schafer ile Ramazan’da çay keyfi

Züccaciye kesiminde bir dünya markası olma yolunda süratle ilerleyen Schafer, müşterilerine yüksek kaliteli küçük konut aletleri eserlerini sunarak Ramazan ayını daha keyifli hale getiriyor. Türkiye çapında 53 mağazası ve 2 bin satış noktasında sunduğu özgün, şık ve sağlam eser çeşitliliği ile kesimin öncü markası olan W.Besteckhaus Schafer, küçük konut aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli eser yelpazesiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

“Her kullanımda mükemmel demleme sağlıyor”

Küçük mesken aletleri kategorisinde yer alan Optimal Inox Elektrikli Çay Makinesi, en kalabalık ailelere yetecek geniş kapasitesi, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile bu Ramazan ayında tüketicilerin favorisi olacak. 1.8 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 litre kapasiteli demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sunan Optimal Inox Elektrikli Çay Makinesi özel kapağı sayesinde birebir vakitte su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Bilinmeyen rezistans özelliği sayesinde daha minimal bir yapıya sahip olan makine güç tasarrufu sağlarken, 1.500-1.800 W ısıtma gücü ile de en süratli halde ısınıyor. Optimal Inox Elektrikli Çay Makinesi, her kullanımda eksiksiz demleme sağlarken çay makinesinin içinde su olmadığında kaynatma sürecini engelleyen ve susuz çalışmayı önleyen termostat sistemi ile inançlı kullanım sunuyor. 360 derece dönebilme özelliği ile kablo sarıcı kısım sayesinde pratik ve kolay saklama imkanı sağlıyor.

Schafer iftar ve sahurlarda sofraların vazgeçilmezi olan çay içme keyfini lezzetinden ödün vermeden, pratik formda yaşamak isteyen müşterilerini yüksek kaliteli küçük mesken aletleri eserlerinden kendilerine en uygun modelini seçmeleri için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.





Hibya Haber Ajansı