DünyaHaber Girişi : 07 Mart 2023 10:04

Schafer, sağlıklı lezzetleri mutfağınıza getiriyor

Schafer, sağlıklı lezzetleri mutfağınıza getiriyor

Tüketicilerin hayatını kolaylaştıran eserleriyle dikkat çeken Schafer, “Mutfakta Fit, Hayatta Fit” mottosuyla, sağlıklı, lezzetli ve pratik yemekler pişirmek için mutfakların favorisi olmaya aday birçok farklı çeşidi bulunan Schafer Fit Fry Airfryer Sıcak Hava Fritözü eserini müşterilerine sunuyor. Türkiye çapında 54 mağazası ve 2 bin adedi aşan satış noktasında sunduğu özgün dizaynlı ve sağlam eser çeşitliliği ile bölümün öncü markası olan Schafer’ın, züccaciyeden pişirme kümesi eserlerine, küçük konut aletlerinden konut dokumacılığına uzanan geniş ve çeşitli eser yelpazesinin içinde yer alan Schafer Fit Fry Airfryer / Sıcak Hava Fritözü modelleri ile yağ kullanmadan hazırlanacak favori tarifler ile fit ve sağlıklı lezzetler en pratik yoldan sofralara taşınıyor.

“Mutfaklara şıklık katıyor”

Schafer tarafından mağaza ve online satışı bulunan Schafer Fit Fry Airfryer Sıcak Hava Fritözü eser ailesinin içinde Fit Fry Smart, Fit Fry Dual, Fit Fry XL ve Fit Fry Dijital isimli farklı özelliklere sahip birçok model bulunuyor. Pişirme Kümesi eser ailesinde/kategorisinde yer alan eserlerden, Fit Fry Smart; 1500 W ısıtma gücü, 3 litre pişirme kapasitesi, otomatik kapanma, vakit denetimi, yağsız kullanım, ayarlanabilir sıcaklık, bulaşık makinesinde yıkanılabilir pişirme haznesi ve hazır pozisyonda sesli ikaz özelliği ile dikkat çekerken yenilenen dizaynıyla mutfaklara şıklık katıyor.





Fit Fry Dual ise 2460 W ısıtma gücü , 8 litre pişirme kapasitesi (2×4 l kapasite), yağsız kullanım, çok maksatlı pişirici (Multi Function),dokunmatik ısı ve vakit programlama, istenildiğinde manuel ısı ve vakit denetimi, fırın işlevinde et vs. pişirme, fırın işlevinde ekmek ve kek vs. pişirme, tekrar ısıtma özelliği, zerzevat ve meyve kurutma işlevi, dondurulmuş besinleri çözme işlevi, yağ arındırma, pişirme hazne ızgarası, pişirme haznelerini tek yahut başka farklı kullanabilme özelliği sayesinde farklı lezzetleri arayan müşterilerine hitap ediyor.

Bulaşık makinesinde yıkanabilir pişirme haznesiyle keyifli yemeklerin sonrasında vakit kaybının önüne geçmeyi sağlayan 1900 W ısıtma gücündeki Fit Fry XL, otomatik kapanma, vakit denetimi, yağsız kullanım, ayarlanabilir sıcaklık, hazır pozisyonda sesli ikaz, dijital dokunmatik programlama, dijital ekran, dijital sıcaklık göstergesi, dijital ısıtma göstergesi, dijital vakit göstergesi ve dijital fan göstergesi üzere işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor. Schafer Fit Fry Airfryer Sıcak Hava Fritözü eser ailesinin dördüncü üyesi olan Fit Fry Dijital ise dijital ekranı, vakit denetimi ve sıcaklık ayarlama özellikleriyle karmaşık yollardan uzaklaşarak pratik biçimde tanımlara odaklanmayı sağlıyor. 1500 W ısıtma gücü, 3,5 litre pişirme kapasitesi, otomatik kapanma, vakit denetimi, yağsız kullanım, ayarlanabilir sıcaklık, bulaşık makinesinde yıkanabilir pişirme haznesi, hazır pozisyonda sesli ikaz, dijital dokunmatik programlama, dijital ekran, dijital sıcaklık göstergesi, dijital ısıtma göstergesi, dijital vakit göstergesi ve dijital fan göstergesi ile Fit Fry Dijital mutfağa teknoloji katıyor.

Hibya Haber Ajansı