SiyasetHaber Girişi : 12 Mayıs 2023 13:16

Seçimlere Güler Yüz Katan Milletvekili Adayı Kim?

Seçimlere Güler Yüz Katan Milletvekili Adayı Kim?

İstanbul 1. Bölgeden MHP Milletvekili Adayı gösterilen Hilal Dilber seçim çalışmaları boyunca doğallığı ve güler yüzüyle vatandaşların sempati ve sevgisini kazandı.

Seçilmesi çok zor sırada yer alsa bile yoğun bir performans ile çalışmalara katılan Hilal Dilber, önce ‘MHP’nin Hilal’i Var’ başlığı ile kamuoyunun dikkatini çekti. Berber, kıraathane, benzin istasyonu, taksi durağı, tamirhane ayırt etmeksizin her noktaya ziyaretler gerçekleştiren Dilber; dernek, muhtarlık, ev toplantıları, yaşlı bakım evleri, okullar, mitingler, seçim stantları olmak üzere bölgeyi karış karış tarayarak buralara güler yüzünü de taşıdı. Bu yüzden de 7’den 70’ekadını erkeği, çoluğu çocuğu, yaşlısı genci herkes onu çok sevdi.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Mezunu olan Hilal Dilber, Alpi Diş Hastaneler zincirinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Yöneticilik yapmakta.

Seçim atmosferinin oldukça gergin olduğu böylesi bir dönemde bir kadın milletvekili adayının girdiği her mekanda güler yüzü ile pozitif bir ortam oluşturmasını örnek göstermeye değer bir hadise olarak haberleştirmek de bize düştü.

Tebrikler Hilal Dilber. Güler yüzün hep böyle devam etsin. Ülkemizin de yüzü böyle gülsün inşallah…