Kültür ve SanatHaber Girişi : 21 Ekim 2024 14:37

Şehrin Şairleri Kartal’da Sahne Aldı

Şehrin Şairleri Kartal’da Sahne Aldı
Kartal Belediyesinin sahil etkinlik alanında düzenlediği ‘Kartal Emeğimizle Güzel-Kadınlar Buluşması’ programında yönetmenliğini Metin Yazıcı’nın yaptığı Şehrin Şairleri Şiir Grubu sahne aldı.
Şehrin Şairleri Kartal’da Sahne Aldı

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan ve çok sayıda davetli katıldı.

Şehrin Şairleri Şiir Grubundan; Hatice Erdoğan (Kaybettiğin Yerde Bekleme / William Shakespeare),Deniz Sevimsavur (Seni Sevdim / Metin Yazıcı),Ayşe Ünal (Bir Kadın Gittiğinde / Bekir Coşkun),Elif Kırnak (Hangi Çiçek Sarı Açtı Diye Diğerini Ayıplar /Charles Bukowski), Ali Osman Kadıoğlu (Etme /  Mevlana) performans sergilediler.




Şehrin Şairleri başarılı sunumları ile davetlilerin beğenisini kazanarak alkışlandılar.




KARTAL EMEĞİMİZLE GÜZEL KADINLAR BULUŞMASI

Kartal Belediyesi, kadınlara yönelik eğitim, seminer ve etkinlik çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.




Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Kartal Emeğimizle Güzel-Kadınlar Buluşması’ ile Kartallı kadınlar bir araya geliyor. 21-22 Ekim tarihlerinde Kartal Meydanı’nda gerçekleştirilen buluşmada; Kadın Emeği Pazarı, sivil toplum kuruluşlarının kermesi, dans gösterileri ve söyleşiler yer alacak.

Kartal Meydanı’nda 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ‘Kartal Emeğimizle Güzel-Kadınlar Buluşması’na tüm vatandaşlar davetlidir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erol yazıcı 21 Ekim 2024 15:21

    YA HER YERDEN SİZ ÇIKIYORSUNUZ. SİZİ ANTARTİKAYA DAVET EDİYORUM. PENGUENLERDE SİZİ DİNLEMEK İSTİYOR. ÇOK GÜZELSİNİZ. SES VE YORUMLARINIZLA ŞİİRE GÖNÜLLER KAZANDIRIYORSUNUZ. TEBRİKLER. ALKIŞLAR. TEŞEKKÜRLER