SEVGİLİ PENDİKLİLER

Günlerdir yayınladığımız DDY arsası ile ilgili görüşme talebimizi Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Cin den talep ettik. Talebimiz hemen kabul gördü ve Batı mahallesi Muhtarı Hülya Büyüktopçu ve ben İrfan Yazıcı bugün saat 2 de bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdik.
Görüşmemizde Belediye başkanımız Sayın Ahmet Cin bize bu alanda yapmayı düşündüğü işleri hazırladığı katalog üzerinden resimli,haritalı görsellerle tek tek anlattı ve bizde oluşan düşünce çok olumlu idi, Bu çalışmaların Pendikte yaşıyan insanların kabul göstereceği ve destekliyeceği çalışmalar olduğuna inandık. Yapılacak işler herkesin seveceği ve olumlu bakacağı işler olacak. Bunun dışında belediye başkanımız merkezde yapacağı bir kaç planı ile ilgilide bizi bilgilendirdi ve hepside çok olumlu, güzel çalışmalar olacak. DDY arsasında yapılacak iş biraz resmi çalışmaların sekteye uğramaması ve birazda sürpriz olması açısından bizim size açıklama durumumuz olamadı. Görüşmemizde olumlu bir şekilde geçti. Başkanımızada teşekkür ederek başarılar diledik. Sizlerede böyle bir açıklama yapabildim. Herkese gösterdiği tepkiler ve destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.