SEVMEK AYRICALIKLI OLMAK DEMEKTİR.

Beni kimler sevmez bilir misiniz dominant tipli insanlar sevmez.
Çünkü beni kontrol edemezler
hayatıma müdahale edemeyeceklerini buna  asla müsaade etmeyeceğimi çok iyi bilirler. Onlar sadece yönetmek isterler  yönetmeyi çok iyi bildikleri için yönetilmeyecek nitelikte olanları sevemezler.

Beni narsistler de sevmez ne yaparlarsa yapsınlar karşılığını alacaklarını çok iyi bilirler o yüzden uğraşmazlar komplekslere cevap verecek  açıklıkta bir insan olduğumu bilirler.

Egoları yüksek olan kişiler de beni sevmez dolayısıyla ben de onları, egolarını yerle bir edeceğimi bilirler çünkü. 

Sevgi karşılıklı olur çıkar çatışması yapmayan sadece kişiliği ile ortada olan kişilere değer veririm ben bunun haricinde kişileri önemsemem boş geçerim. 

Çalışkan insanları severim bir kişinin arkasına sığınıp mağduru oynayan kişileri değil.

Aptal boş yere bulunduğu yeri işgal etmiş hiçbir işe yaramayan kişileri de sevmem vasat anlamsız bulurum. 
.
Kişi imkanları dahilinde cahil gelmiş olabilir dünyaya ama kendisini yetiştirebileceğini de bilenlerden biriyim mazerete gerek yok.

Dedikodu yapanları sevmem bugün onun dedikodusunu yapan yarın benimkinde  yapılacağını çok iyi bilirim. 

Boş sözlerini arkası doluymuş gibi anlatanları da sevmem yeri geldiğinde bozmam kaçınılmazdır. 

Büyüklük taslayan dünyanın onların çevresine döndüğüne inanıp , inandırmak isteyip bir de bunu yansıtan insanları da sevmem.

Zengin olmanın verdiği rahatlıkla her şeyi satın alabileceklerini zanneden beyinsizleri de  sevmem bu günlerine güvenip yarın ne olacağını bilmeyen her şeyi parasıyla satın alacağını bilen zavallılara acırım sadece. 

Sevgide ölçüm çok kısıtlıdır benim değerine değer vermeyi ederine ederi kadar davranmayı çok iyi bilirim.

Mesafelerime karşımdaki kişiye göre ayarlarım ne bir az ,ne bir fazla sokak ağzıyla küfürlü konuşanlara tahammülüm yoktur mesela onlar benim Güven duyamayacağım 
kişilerin arasındadır. 

 Bağırarak kendilerini ifade eden insanlar da sevmem çünkü onlar haksız olduklarını, suçlu olduklarını bildikleri halde bu şekilde bastırmak istediklerini gösterir bana. 

Hayvan sevmeyenler de sevmem kendisini ifade etmekten yoksun sadece sevgisini gösterebilen varlıklara  eziyet verdiklerini gördüğüm anda tepkimi çok sert gösteririm.

Bu dünyaya herkes eşit olarak gelmiştir kimse kimseden üstün değildir herkes birbirini yansımasıdır karşısındakinde ne görüyorsan Sen aslında osun.

Bu yüzden kendine gel. kimse senin olağanüstü bir varlık olmadığını çok iyi bilir söylemiyorsa bilmediği anlamda değil sadece kırıcı olmak istemediğinden dir.

Kendini kanıtlaman sözlerinle değil yaptıklarında davranışlarında saklıdır unutma...!

İnsan olabilmenin yolu mütevazilikten geçer, bencillikse bitirir.

Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.