ŞİFALI SU HAZIRLAMA TEKNİKLERİ

SUYU CANLANDIRMA ŞİFALI SU HAZIRLAMA

Normalde tükettiğimiz sular malesef plastik ambalajlarda ve bize ulaşana kadar kaynağından gelene kadar birçok negatife maruz kaldığı için içtiğimiz sular malesef ölü ve şifası mineralleri yok..

Size birçok Alternatif tıp alanındaki uzmanın yapmış dugu tarifleri paylaşmak istiyorum.

1.cam surahinizdeki suyun için 1 parça kuvars ve 1 parça ametis tasi yerleştirin ve suyumuzu canlandırır..sifandirin..

 
 

2. Suyumuzu içine 1 bardak suya yarim çay kaşığı karbonat atıp karıştırın ve damacana suyunuz bu karismi ekleyin.hem dezenfektan hem de alkali şu olacağından suyunuz sıralanmış olacaktır.

3.Cam suratınıza içine bir parça meşe cami cirasi yerleştirin.. suyunuz hem dezenfekte hem oksijeni artacak sifali şu olacaktır..

Denenmiş ve faydaları görülmüş uygulamalardir..

ŞIFA OLSUN..

Yaşam Taşı Olarak Bilinen Şungit

İçeriğinde yüzde 98 oranında karbon, yüzde 4 oranında hidrojen, azot, kükürt ve oksijen bulunan şungit taşı hakkında kesin bir bilgi bulunmaz. Nikel, vanadyum, selenyum, volfram ve molibden gibi bazı minerallerin içeriğinde bulunduğu bilinen şungit oluşumu için farklı görüşler ortaya atılmıştır.

Bazı bilim adamlarına göre okyanuslardaki organizmaların parçalanması sonucu oluşmuştur. Bazılarına göre ise uzaydan bir meteor üzerinde dünyaya gelmiştir. Son dönemlerde suya konulan doğal taşlar arasında yer alan şungit taşı 18 yüzyıldan bu yana şifa kaynağı olarak kullanılmaktadır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.