EkonomiHaber Girişi : 13 Nisan 2023 08:50

Şirket haberleri

Şirket haberleri

AKCNS – Şirketin bilime dayalı emisyon azaltım gayesi belirlemek üzere SBTi taahhüt mektubunu imzaladığı açıklandı.

ARZUM – ABD’de şirketin %100 bağlı iştiraki olacak formda Arzum USA şirketinin kurulduğu açıklandı.

BANVT – Halkalı Satış Şubesi’nin kapatılmasına karar verildiği açıklandı.

BARMA – 100.000 m2’lik arsa üzerine yapılacak Konya Ereğli Kağıt Fabrikası yatırımında kullanılmak üzere onaylanan 1,5 Milyar TL kıymetindeki TCMB kaynaklı Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi’nin teminatını oluşturmak üzere, arsa üzerine Ziraat Bankası lehine 1 milyar TL, Gaziantep’teki 22.249 m2 fabrika binası ve arsa üzerinde 250 milyon TL, İzmir’deki 20.000 m2’ fabrika binası ve arsa üzerinde 500.000 TL pahasında ipotek tesis edilmesine, Tire OSB ile Gaziantep OSB’de yer alan fabrikalarda heyeti makine parkurlarının 200 milyon TL pahalı kısmının rehin verilmesine karar verildiği açıklandı.

BOBET – Zekeriyaköy şubesinin kapatıldığı açıklandı.

BURCE & OYAYO – VBTS kapsamında şirket hisselerine 12 Mayıs’a kadar açığa satış ve kredili süreç yasağı getirildi.

CEMTS – Bursa OSB’de bulunan alana 20,3 milyon TL yatırım bedelli çatı GES yapılması kapsamında Yatırım Teşvik Dokümanı alınması kapsamında yapılan müracaatın onaylandığı açıklandı.

CVKMD – Şirket hisseleri 13 Nisan'da süreç görmeye başlayacak.

DEVA – JCR Eurasia tarafından şirketin Şirketimizin uzun vadeli ulusal notunun teyit edildiği, kısa vadeli ulusal notunun J1+ (Tr),not görünümlerinin stabil, Uzun vadeli Memleketler arası Yabancı ve Lokal Para Not ve görünümlerinin BB, not görünümlerinin Negatif olarak belirlendiği açıklandı.

DESPC – Şirketim Edwaybuy International ile +360 markalı eserlerin Türkiye'deki tek distribütörü olmasını sağlayan muahedeyi imzaladığı açıklanırken, bu eserlerin satışından yaklaşık yıllık 15 milyon dolar satış hedeflendiği açıklandı.

DNISI – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 80 milyon TL’den 700 milyon TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

EUPWR – Şirket hisselerinin halka arzı kapsamında talepler bugün ve yarın toplanacak.

EKGYO – Bakanlık ismine şirket tarafından ihale edilen Adıyaman Kahta Deprem Konutları İnşaatı ile Altyapı ve Etraf Düzenleme İşi'nin mukavelesinin yüklenici ile 2,3 milyar TL bedelle imzalandığı açıklandı.

EKGYO – Bakanlık ismine şirket tarafından ihale edilen Adıyaman Besni Eskiköy Deprem Konutları İnşaatı ile Altyapı ve Etraf Düzenleme İşi'nin mukavelesinin yüklenici ile 3,5 milyar TL bedelle imzalandığı açıklandı.

FENER – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 125 milyon TL’den 250 milyon TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

GEDIK – GYT Bilişim unvanlı 5 milyon TL sermayeli şirketin kurulduğu açıklandı.

GESAN – GBB Güç tarafından gerçekleştirilen Trafo ve Elektrik Gereçleri alımı ihalesine şirketin katılarak 9,1 milyon TL ihale bedeli ile birinci olduğu açıklandı.

KOPOL – Şirket hisseleri 13 Nisan'da süreç görmeye başlayacak.

MGROS – Şirket ile Tez – Koop. İş Sendikası ortasında yürütülmekte olan 2 yıl periyodik Toplu İş Kontratı görüşmelerinin muahede ile sonuçlandığı açıklandı.

MGROS – İstanbul Bayrampaşa’daki 28.862 m2’lik gayrimenkulün 706,5 milyon TL’ye satıldığı açıklandı.

MIATK – Lokal idarelerle gerçekleştirilen muahedeler ve devam eden projeler kapsamında yüksek pazar potansiyelinin karşılanması hedefiyle filo artırımı için ek sipariş kararı alındığı, 1.500 adet elektrikli bisiklet siparişi geçildiği açıklandı.

ONCSM – VBTS kapsamında şirket hisselerine 12 Mayıs’a kadar buyruk paketi önlemi getirildi.

QUAGR – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 525 milyon TL’den 15 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

QNBFL – 119 gün vadeli 125 milyon TL meblağında bono ihraç edildi.

PNLSN – Şirketin 79,6 milyon TL bedelli sandviç paneli siparişi alındığı açıklandı.

RALYH – Şirket bağlı paydaşlığı Hera Teknik’in TOKİ tarafından düzenlenen Kars Merkez Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Etraf Düzenlemesi İkmal İşi anahtar teslim üretim işi kapsamında şirket ile Bakanlık ortasında 435,4 milyon TL’lik kontrat imzalandığı açıklandı.

RALYH – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 90 milyon TL’den 750 milyon TL’ye yükseltilmesi kararı Genel Kurul’da da onaylandı.

SASA – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 3 milyar TL’den 15 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

SEKFK – 63 gün vadeli 80 milyon TL meblağında bono ihraç edildi.

TUKAS – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL’den 4 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

VESTL – 135 gün vadeli 230 milyon TL meblağında bono ihraç edildi.

VBTYZ – Şirketin bir kamu bankası ile BM Mainframe Satın Alım, Bakım ve Takviye konusunda 2 yıllık 9,2 milyon dolarlık kontrat imzaladığı açıklandı.

Kaynak
Hibya Haber Ajansı