GündemHaber Girişi : 26 Ocak 2024 14:40

Sivaslılar Derneği’nden Meclis Üyesi Aday Adaylarına Destek Gecesi

Sivaslılar Derneği’nden Meclis Üyesi Aday Adaylarına Destek Gecesi

Başkanlığını Fatih Yıldız’ın yürüttüğü Pendik Sivaslılar Derneği, geçtiğimiz Perşembe akşamı Salon Işılay’da meclis üyesi aday adaylarına yönelik bir destek gecesi organize etti.



Geceye Salon Işılay’ın İşletmecisi, Sivaslılar Derneğinin Kurucu Başkanı ve İstanbul Suşehri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Erdem Bayraklı ev sahipliği yaptı.



Katılımcılar arasında; Sivas Konfederasyon  enel Başkanı Metin Yarım, CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, CHP İl Başkan Yardımcısı Kemal Ercan, DEVA Partisi Kurucu Pendik Eski İlçe Başkanı Ersin Demir, CHP meclis üyesi aday adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Sivaslı yer aldı.



Tıklım tıklım dolu olan salonda baştan sona coşkulu bir hava hâkim oldu.



Sunuculuğunu Halk Müziği Sanatçısı Ercan Bayraklı’nın yaptığı etkinlikte Metin Yarım, Fatih Yıldız, Niyazi Güneri, Kemal Ercan, Erdem Bayraklı kısa birer konuşma yaptılar.



Akşamın finalinde ise CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı mikrofona davet edildi. Balyalı konuşmasında; “Ben Pendikliyim. Sivaslı hemşerilerimle de son derece sıcak, samimi ve yakın bir ilişki içerisindeyim. Bu dönem tüm Sivaslıların desteğini bekliyorum. Bu seçimi hep birlikte kazanacağız.



Pendik’in 30 yıldır çözülmeyen sorunları var. Mevcut yönetim bu sorunları bile isteye çözmüyor. Belediye Başkanı Ahmet Cin seçildikten sonra da üzerindeki siyasi gömleği çıkarmadı. Büyükşehir belediyesi ile ters düşerek ilçeye gelebilecek dev yatırımların önünü kesti. 31 Mart’tan sonra hem Pendik’te hem de İstanbul’da kazanarak uyum içerisinde ilçemize hizmeti taşıyacağız. Pendik ile ilgili birçok önemli projemiz mevcut.



Uzun yıllardır CHP meclis üyesi, son dönemde de büyükşehir belediyesi grup başkan vekili olarak hem muhalefet hem de iktidar kanadında yer aldım. Belediyecilik noktasında önemli tecrübeler edindim. Bu şehri layıkıyla yönetebilecek donanıma sahibim. Nitelikli bir ekip oluşturarak problemlerimize çözüm getirecek, Pendik’i cazibe merkezi yapacağız” sözlerine yer verdi. 





Organizasyon Sivaslı dernek temsilcilerinin ve meclis üyesi aday adaylarının Başkan Adayı Tarık Balyalı ile toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.