Sokak Hayvanlarıyla İlgili Yasaya Karşı

"Ben daima, insanın kendisinden daha güçsüz varlığa nasıl davrandığının, onun gerçek karakterini ortaya çıkardığını düşünürüm." demiş Jeaniene Frost. Bu bizim insana verdiğimiz değer kadar, diğer canlıların yaşama hakkına gösterdiğimiz saygıyla da ölçülebilir. Yaşamdan daha değerli hiçbir şey olamaz. Sokak köpeklerinin öldürülmesi için hazırlanan yasaya, hangi siyasi partiye inanırsak inanalım, karşı çıkmalıyız. Yapılmak istenen siyasetin çok ötesindedir. Her şeyi Allah bilir. Evet. Ama yapılmak istenen, Allah katında affedilebilir bir şey değildir kanımca. Bütün siyaseti ideolojilerimizi, inançlarımızı bir yana bırakalım. Elimizi vicadanımıza koyalım.

Depremde yeterince önlem alınmadı. Hayatını kaybeden çocuklar daha fazla. Kötü haberler hep oldu. Tabii ki hepsinin acısı çok büyük. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Evlatlarını kaybeden bütün ailelerin acısı çok büyük. Hiçbir şey bu acıları dindiremez.

Son sözüm ise; masum canlıların öldürülmesi bunun çözümü olamaz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.