GündemHaber Girişi : 20 Mart 2023 22:50

Soyer: “SODEM ile iftihar ediyoruz”

Soyer: “SODEM ile iftihar ediyoruz”

SODEM’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, “Bugün geldiğimiz nokta hepimizin iftihar edeceği bir noktadır ama asla yeterli değildir. SODEM olarak çok daha büyük bir potansiyel taşıdığımızı biliyoruz” dedi.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Olağan Genel Şurası, İzmir’de yapıldı. Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde yapılan genel şuraya SODEM İdare Şurası Lideri, İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer konut sahipliği yaptı. Lider Soyer, genel konsey toplantısında SODEM’in faaliyetlerini anlattı.

SODEM Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, SODEM’in kurulduğundan beri vakit zaman hızlanan, vakit zaman yavaşlayan bir gelişim yolu izlediğini belirterek, “Bugün geldiğimiz nokta sonuç olarak hepimizin iftihar edeceği bir noktadır ancak asla kâfi değildir. SODEM olarak çok daha büyük bir potansiyel taşıdığımızı biliyoruz. Çok daha güçlü bir kurumsal yapı yaratmamız mümkün. Bu devrin sonunda ben vazifesi bırakacağım. Vazife süremin sonuna geldiğini, son faaliyet yılı olduğunu söylemek istiyorum. Biliyorum ki benden sonra gelecek arkadaşlarım da bu heyecanı taşıyarak kuruluşundan bugüne birlikte yürüttüğümüz yol arkadaşlığını yeniden yürütecekler. Buraya çok daha vaktini ayıracak arkadaşlarımızı getirmemiz lazım. Nitekim çok değerli bir yapı. SODEM olmadan evvel Türkiye’deki CHP’li belediyeler için öbür bir sivil yapımız yoktu. Bu yapının eksikliği yalnızca dışarıda değil içeride de kendi aramızdaki irtibat bakımından da eksiklikler yaratıyordu. Bu yapının kurulduğu günden bu yana dediğim üzere bir yol alındı fakat bu potansiyelle daha fazlasını yapmak mümkün” tabirini kullandı. �

Hibya Haber Ajansı