SÖZÜN ÖZÜ (ULUSLARARASI İLİŞKİLER ve MEDYA -3-)

ULUSLARARASI İLİŞKİLER ve MEDYA -3-
Yakın geçmişimizde bu ülkeye ihanet içinde olan sözde dini referanslarla (FETO) milletin kanına giren terör örgütünün ihanetlerini bu uçak düşürme vakasında da yakından görmüş olduk.
Ülkemiz Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) faaliyetlerini deşifre etme cüretini gösteren sözde dini referanslı (FETO) terör örgütünün yazılı ve görsel medyasının tamamı ile ihaneti meslek edinmiş bazı yazılı ve sözlü medya unsurları ile nemalandıkları medya kurumlarının kirli amaçlarına hizmet eden yazılı ve sözlü medya unsurlarının varlığından; bu ülkeye aidiyet hisseden, bu ülke insanına biraz olsun saygısı olan, bir nebze olsun dini ve milli kültürü içinde hisseden herkes, haberdardır.
Siz hiç; RUSYA,İRAN,ALMANYA, ABD, İNGİLTERE vs. ülkelerin gizli istihbarat faaliyetlerinin medyaları ve/veya diğer kurum ve kuruluşları tarafından deşifre edildiğini duydunuz mu ? Duyamazsınız çünkü bu bir ihanet suçudur. Ayrıca; medya ve diğer unsurları ki; özellikle medyaları millidir. Veya yasal mevzuatları gereği buna tevessül edemezler.
Siz hiç; RUSYA, ALMANYA, ABD, İNGİLTERE vs. ülkelerin siyaset kurumlarında Ülkelerinin uluslararası ilişkilerinde aykırı bir söylem ve eylem duydunuz mu ? duyamazsınız çünkü siyaseti ülkeleri ve milleti menfaatlerine yapmayı, milli değerleri her şeyin üstünde gören bir anlayış içinde olmaları, milletlerinin onlara yüklemiş olduğu sorumluluktur.
Bu millet bu ülkeye ihanet içinde olan medya unsurlarını ve siyasi aktörleri hiç unutmaz ve gerektiğinde ve zamanı geldiğinde hukuk içinde kalmak kaydı ile gereğini yapar tepkisini koyar, bundan böylede koyacağından hiç kimse şüphe duymamalıdır. TÜRK MİLLETİ akıllı milletin adıdır.

devam edecek

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.