SiyasetHaber Girişi : 21 Kasım 2023 15:05

SP Pendik’ten ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ Buluşması

SP Pendik’ten ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ Buluşması

“Milletin Vekilleri Milletin Yanında” programları kapsamında Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Millet-Vekili Pendik Buluşması” programı, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meslek odaları yöneticileri ve muhtarların yoğun bir katılımıyla gerçekleşti.

SP Ankara Milletvekili Mesut Doğan’ın katılımıyla, 18 Kasım Cumartesi sabahı tertiplenen kahvaltılı toplantıda ilk olarak söz alan Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Yasin Kadıoğlu, konuşmasına SP Genel Merkezi tarafından seçim öncesi Pendik’te Milletvekilleri ile birlikte yapılacak saha çalışmasında tüm STK mensuplarıyla bir araya gelerek kahvaltıda buluşmak istediklerini belirterek başladı. Başta Ankara Milletvekili Mesut Doğan olmak üzere, davetlerine icabet eden tüm misafirlerine katımlarından dolayı teşekkür eden Kadıoğlu, “Hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Bu buluşmanın bir seçim çalışması değil, hasbihal olduğunu da ifade eden ilçe başkanı Kadıoğlu, bu toplantıyla ilçe genelindeki mevcut sorunların karşılıklı diyalogla çözüm önerilerinin sunulmasını arzu ettiklerini söyledi. Kadıoğlu konuşmasını Filistin’de yaşanan katliamların tüm herkesin kanayan yarası olduğunu kısa süre içinde de inşallah çözüme kavuşacağını temenni ederek tamamladı.

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mesut Doğan ise yaptığı konuşmasına SP olarak ittifaka katılma nedenleri ve milletvekilliği seçimlerindeki ittifak süreciyle ilgili bilgi paylaşımında bulunarak başladı.

DOĞAN, “TÜM SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ALTERNATİF BİZİZ”

Konuşmasının devamında ekonomi ve dış politikadan Filistin ve Gazze konusunda yürütülen çalışmalarla ilgili olarak AK Parti hükümetine eleştirilerde bulunan milletvekili Doğan, “İşler çığrından çıktı. Sorunlar her zaman vardı, bundan sonra da var olacak ama bugün iktidar partisi sorunlara hükmedemez halde. Hiçbir soruna çözüm üretecek gücü kalmadı, eli kolu bağlıymış gibi bekliyor. Bu noktada tüm sorunların çözümü için alternatif biziz. Saadet Partisi bu ülkenin alternatifidir ve yerel seçimlerde bunu ispatlayacağız” şeklinde konuştu.

SP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mesut Doğan’ın konuşmasının ardından toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi.

Yasin Kadıoğlu ile birlikte ilçe yöneminin de hazır bulunduğu toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mesut Doğan, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mahmut Kılıç, İl Yönetim Kurulu üyeleri; Efrail Ozan, M.Ali Özgür, Ahmet Kaya, İl Disiplin Kurulu Üyesi Recai Demiryürek, Eski İlçe Başkanı Mevlüt Özdemir, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, İyi Parti Pendik İlçe Başkanı ve Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, Deva Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, Demokrat Parti Pendik İlçe Başkanı Mustafa Şimşek, Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkanı Şakir Demirci, Hüda-Par Pendik İlçe Başkanı Erdal Almalı, Hüda-Par Pendik Gençlik kolları başkanı  Hüseyin Beybur, CHP Pendik Eski İlçe Başkanı Bayram Bekar ve Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcısı  Mehmet Bakıcı, muhtarlar ve muhtar adayları, Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, Pendik Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sezayi Kantarcı, Pendik Şöförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, PESİAD Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Kızılay Pendik Şubesi Başkanı Nurettin Beşinci, Anadolu Gençlik Vakfı Derneği Başkanı Yasin Kocaman, İşadamı Bülent Aydın, Yazar Esat Demir ile birlikte Pendik Yerel basın temsilcileri katıldılar.