MagazinHaber Girişi : 08 Kasım 2023 16:29

‘Şulemsi’ olarak bilinen Şule Kayatürk kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

‘Şulemsi’ olarak bilinen Şule Kayatürk kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasıyla birlikte gözler diğer fenomenlere çevrildi. Bunlardan biri de Şulemsi kullanıcı adıyla Şule Kayatürk. Sosyal medyada zengin hayatıyla dikkat çeken Dilan Polat’ın arkadaşı olan Şulemsi (Şule Kayatürk) gündem oldu. Peki, Şulemsi ne iş yapıyor, Şule Kayatürk’ün mal varlığı ne kadar, Şulemsi kimdir, kaç yaşında? Şule Kayatürk neden gündemde?

İşte Şulemsi (Şule Kayatürk) hakkında tüm merak edilenler…

ŞULEMSİ (ŞULE KAYATÜRK) KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Şule Kayatürk, 1.75 boyunda ve oğlak burcu ve Ankaralıdır. Şule Kayatürk, bir dönem 100 kilonun üzerine çıkmıştı. Son zamanlarda büyük bir zayıflama yaşayarak yaklaşık 54 kiloya düştü.

2013 yılından bu yana aktif olarak sosyal medyada etkin olan Şule Kayatürk, farklı mecralarda da kendine yer edindi.

Şule Kayatürk ne iş yapar?

Makyaj sanatçılığı, sosyal medya etkileyiciliği ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren bu fenomenin, kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunmaktadır.

Şule Kayatürk eski hali

Şule Kayatürk nereli?

Ankaralıdır.

Şule Kayatürk kaç yaşında?

Şule Kayatürk 26 yaşındadır.

Şulemsi eşi kimdir?

ŞULEMSİ’NİN EŞİ YASİN KAYATÜRK KİMDİR?

Şule Kayatürk’ün eşi Yasin Kayatürk de sosyal medya paylaşımlarında yer alması dolayısıyla merak edilen isimler arasında yer alıyor. Bir dönem ayrılık haberleri ile gündeme gelen çift, 7 ay önce birlikte söyledikleri bir şarkıya da klip çekmişlerdi.

Şulemsi takma adıyla bilinen Şule Kayatürk, eşi Yasin Türk ile yollarını ayırma kararı almıştır. Uzun süreli bir evlilikleri olan bu fenomen çift, beklemedik bir şekilde boşanma kararı almıştır ve bu karar, takipçilerini şaşırtmıştır. İkilinin ayrılığına dair “aldatma” söylentilerine dair herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır.

Daha sonra eşiyle bir süre ayrılık yaşayan Şule Kayatürk, Umre sırasında eşiyle çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını duyurmuştu.

Şulemsi adıyla bilinen Şule Kayatürk neden gündemde?

Dilan Engin Polat davasından sonra gündeme bir diğer fenomen çift Şule Kayatürk ve eşi geldi.

Dilan Polat – Engin Polat çifti hakkında kara para aklama, belgede sahtecilik, suç işlemek maksadıyla örgüt kurma ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla soruşturma başlatılmıştı. Bu olayların ardından bir diğer fenomen çift Şule Kayatürk ve eşi de mercek altına alındı.

Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk’ün sahip olduğu servet iddialar arasında, tespit edilebilen 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yat bulunduğu söyleniyor.

Dilan Polat gibi güzellik merkezi işleten Şulemsi’nin lüks arabalarla yaptığı paylaşımlar, lüks çantalar ve kıyafetler giymesi sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Kayatürk, güzellik merkezi işletmesinin yanı sıra TikTok ve Instagram’da yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Kayatürk’ün 26 yaşında sahip olduğu servetin kaynağı ise sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilir oldu.

Şule Kayatürk’ün, 26 yaşında 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yata sahip olduğu iddia edildi.

Sosyal medya hesabının kanal bölümünden hakkında çıkan iddiaları yalanlayan Şule Kayatürk’ün hayatı bazı avukatlar ve gazeteciler tarafından mercek altına alındı.