SiyasetHaber Girişi : 11 Ocak 2024 14:46

Süleyman Turan, Artuk Bey İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti

Süleyman Turan, Artuk Bey İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, Yayalar Mahalle Muhtarı Oğuzhan Atasayın’ı ziyaret ederek, mahallede bulunan Artuk Bey İlköğretim Okulu'nun yıkılan istinaf duvarını incelediler.

Başkan Adayı Süleyman Turan ziyaret kapsamında; Artuk Bey İlköğretim Okul Müdürü Serhat Yener ile de görüşerek yıkılan istinaf duvarının çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

TURAN: OKULLARIMIZDAKİ BAHÇE VE İSTİNAF DUVARLARINA YÖNELİK ÇALIŞMA BAŞLATILMALI

Süleyman Turan konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu sözlere yer verdi: “Anlaşılan odur ki, büyük bir faciadan şans eseri kurtulmuşuz. Özellikle son günlerde ilçemizde bu tür olayların meydana gelmesi hem üzücü, hem de üzerinde durulması gereken acil bir konu. Bu sorunla ilgili ilçe milli eğitim müdürümüzün acilen tüm okullarımızdaki bahçeleri ve istinaf duvarlarına yönelik çalışma başlatması, yetkili makamlara bir rapor sunulması tarafımızca uygun görülen bir tavsiyedir. Yaşanan bu üzücü olayı herhangi bir öğrencimizin zarar görmeden atlatması en sevindirici yanı.

Eğitime ara verilen okulumuzda hızlı bir şekilde, eksiklerin tamamlanarak giderilmesi ve eğitimin kaldığı yerden devam etmesini temenni ederim. Gerekli girişimleri ve çabayı gösteren Yayalar Mahalle Muhtarımız Oğuzhan Atasayın ve okul müdürümüz Serhat Yener’e teşekkür eder, böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını dilerim.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.